Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Avskedad!!
vickenickans | 26 Apr, 2009 | Huvudkategori | (3232 Läst)

Det är just precis vad jag blev i onsdags. Lyckan över min fasta tjänst blev kortvarig. Jag och 57 andra barnskötare har blivit uppsagda. Känns tungt. Hade ju lixom tyckt det var sköna att åtminstone en av oss har heltid. Maken jobbar säsong på kyrkan. Maj-November. Så om det är så jag är arbetslös i November då blire tufft. Vi kommer ha ca 10 000 kr mindre än när vi jobbar bägge två. Vad ska vi leva av?? Kärlek betalar inga räkningar. Fast samtidigt så är det väl en chans att göra nåt nytt. Men vad?? Skulle tycka det var roligt att jobba med xv, som coach. Tror ni det skulle va nåt??

Ännu konstigare är att på fredagen fick jag lönehöjning...hmm. Kändes konstigt. Fick iaf 680 kr. Nöjd med det. Blir ju bra a-kassa...eller inte. Jag ska jobba till 23 juli, sen äre kört.

Jo och vikten då...börjar hända lite här iaf. Går prommisar varje dag. Duktiga jag. Sen har jag inte ätit godis på en vecka. Testar lite viktväktarkör nu. Börjar känna mig smått desperat. Men skam den som ger sig.

Nu ska jag surfa in på tradera och kolla hur mina auktioner går. Håller ju på sälja inför resan till Stockholm med Marie och Carlson. Ska bli grymt kul.

Ha det!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16793

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!