Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Wazz up?!?
vickenickans | 31 Mar, 2009 | Huvudkategori | (2633 Läst)

Jo här äre iaf uppåt fortfarande. Börjar nytt liv varje måndag :) Nä skämt å sido så har lagt nuttrandet åt sidan. Det är så himla konstigt. När jag pulvrat söndag-fredag så har jag gått ner runt 4-5 kg varje vecka. Hade ju bestämt mig för att äta på helgerna. Har inte riktigt den motivationen att pulvra helgerna. Så äter jag fredag och lördag och går upp allt. Hur kan det vara möjligt att gå upp allt på en helg. Det är junte som att jag bara ligger i soffan och äter pizza och godis. Som i helgen tex. grillade på fredagen och tog några öl. Tacos på lördag och kanske 10 godisar. Lunch åt jag så klart oxå. å det är ju inte värsta onyttigaste. Jo ölen då...fast det vara spendrups bright..dom med mindre kolhydrater. Dom är ju nyttiga *host host* eller nåt? Men tycker inte jag borde gå upp allt. Klart jag inte fortsätter ner men ändå. Ni fattar vad jag menar.

Nu har jag iaf bestämt mig för en mellan väg. Går i rask takt till jobbet varje morgon ca 30 minuter. I morse sprang jag en bit oxå. Sen fil och flingor till frukost. Inga mackor. Lunch såvle och grönsaker. En nuttri till mellis. Middag besående av protein och grönsaker. En nuttri på kvällen. Frukt om jag blir sugen. Gick en prommis igår kväll och en nu på eftermiddagen oxå. Visst låter väl det rätt bra? Eller?? Känns som att jag måste hitta vägen. Tror inte det är bra för kroppen med alla soppomstarter hela tiden. Jag ska bara i miss sixtys jeansen till 5e maj. Ska oxå komma i Diesel jeansen jag fick av världens bästa Marie :)

Tack för awardsen :) Men vet inte vad och hur man gör med dom :) *novis* Men kul var det att nån tänkte på mig :)

Nu ska jag läsa i kapp mig på Ulles blogg och några andra bloggar. Hinner junte med allt :) I morron ska jag på kurs med jobbet. Bra det innan man blir arbetslös :) Ha det!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16673

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!