Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Måndagkväll.
vickenickans | 16 Feb, 2009 | Huvudkategori | (1603 Läst)

Mina dagar kan sammanfattas på följande vis. Frysa, kissa, vara hungrig. Frysa, kissa, vara hungrig. Frysa, kissa, vara hungrig. Frysa, kissa, vara hungrig.Frysa, kissa, vara hungrig.Frysa, kissa, vara hungrig.Frysa, kissa, vara hungrig.Frysa, kissa, vara hungrig.Frysa, kissa, vara hungrig.

Rätt tråkigt.

Fick idag veta att jag inte får komma tillbaka till min gamla avdelning som jag önskade. Får förstsätta att harva på i varannanveckas lunket. Det suger kan jag tala om för er. Då är det bättre att vara spingvikarie. Då förväntas man inte ta något ansvar, med utvecklingsamtal odyl. Möten slipper man oxå. Jag är i princip en springvikarie med ansvar. Suck.

Hungern vill inte riktigt ge med sig. Jag behöver ert stöd nu...sååå himla tungt. Efter dagens besked vart det inte direkt lättare heller. Det är fan så svårt att gå på helfart och låta bli att röka. Rökningen var ju min räddning sist. Men i morron är det vägdag. Håll tummarna för mig nu.

Idag har jag och Marie fixat födelsedagspresenten åt Carlson :) Skitbra. Har aldrig gett bort något sådant och heller aldrig fått en sån. Men shit vad bra det blir!!! Carlson hoppas du blir nyfis:P


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16361

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!