Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Lägesrapport.
vickenickans | 13 Feb, 2009 | Huvudkategori | (558 Läst)

Ja jag lever än :) Trots att familjen åt pizza. Luktade inte bara liiiite gott heller. Men jag åt inte. Fast maken tycker jag ska äta, han ser ju hur jag lider. Svårt det där. Han vill ju väl, men det sista jag behöver är att någon säger åt mig att äta. Då gör jag ju det. Det jag behöver är att någon säger till mig:

- Men Vicky...tänk dig för. Du har ju gjort detta förut. Du kan. Vad är väl några veckor av ett liv?? Du behöver inte äta nu, då kommer du ångra dig. Nu har du ju snart klarat en vecka. Kör nu och sluta tyck synd om dig själv.

Läst nyss en annan blogg, en tjej som kämpar på som bara den. Jag tycker hon är duktig. Men många av hennes kommentarer är att man ska unna sig mat och äta. Vad är det för hjälp?? När jag kommenterar där så brukar jag få på nöten för att jag är hård :) Man måste hitta andra sätt att unna sig utan mat.Tycker du ska säga åt dom som kommenterar att sluta säga att du ska äta. Men det är vad jag tycker. Det har jag sagt åt mina vänner. ALDRIG uppmuntra mig att äta. Du kan!!!

Att bero på kommentarer så fick jag en himla fin kommentar av min kollega Yvonne innan jag skulle gå hem. Hon sa: Gud vad jag tycker du är duktig. Du har först klarat av att gå ner en himla massa kilon. Sen slutar du röka. Sen börjar du om igen med vikten. Jag tycker du är duktig. Yvonne, du ska veta att jag blev glad :)


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16327

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!