Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Nuttridag 3!!
vickenickans | 12 Feb, 2009 | Huvudkategori | (549 Läst)

Ja då är man då vid den berömda tredje dagen. Ni kan aldig gissa vad jag gjort idag. Vet inte vad det är för fel på mig när jag går på helfart. Blir besatt. Jag var på bibblo och lånade...harkel...kokböcker. Hur smart är det att låna kokböcker?!?! Sen inte nog med det...jo då frågar jag sonen J om vi inte ska baka?!? Joo klart han vill baka....kladdkaka! Varför gör jag så?? Plågar mig själv. Dessutom fick familjen jätte god mat. Jag har en skruv lös!! Allvarligt.

Det går iaf bra med sopporna. Känns lyxigt att få äta fem om dagen. Kronisk vägare som jag är så kan jag skvallra om att det händer saker på vågen.

Thean...hmm jag ska inte googla allt för mycket :) Kommer få storhetsvansinne annars. Fast jag kunde inte låta bli att kolla iaf. Coolt att hamna på tredje plats efter självaste xtravaganza :) Tycker dom snart borde ringa och vilja anställa mig!! Vad ska jag googla på sen då...bästa bloggen...duktigaste tjejjen....bästa mamman...alla kommer dom visa mig :) Ödmjuk är mitt mellannamn...visste ni det??

Jo en sak jag glömt att säga. Tror jag. Jag har skalat av mitt hår. Maken klöpp mig med trimmern. Vart nöjd jag sen blekte jag det. Får mycket beröm för det eller så säger folk det bara för att dom tycker synd om mig som inte förstår bättre.

Nää nu ska jag gå och lukta på kladdkakan, läsa kokböcker och äta min fjärde soppa.

Ps. Börjar känna av en andedräkt som kan död och små antydningar till hår i munnen. Det är bra. Ds.

ANNA-LENA!!! I morgon gäller det. Nu biter vi hop. Vi kommer klara helgen som en dans.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16317

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!