Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Saxat från famlijeliv!!!
vickenickans | 10 Feb, 2009 | Huvudkategori | (543 Läst)

"Kan också rekomendera att gå in och titta på vickenickans.bloggsite.se för att läsa om någon som lyckats fantastiskt bra."

"Hur bra o fantastisk att läsa som helst!!
Känner du denna starka tjej?
Blev så glad efter att jag nu streckläst hennes blogg tre kvällar irad och tror mig fått upp bra motivation!!!"

"Nej, jag känner henne inte
Men när jag var så där i funderingsstadiet kring XV så googlade jag och hittade den bloggen! Det var hennes förtjänst att jag började "

"Ja, vickenickans blogg är superinspirerande!"

Hmm hur coolt är inte det på en skala??? Jag är en snackis på familjeliv :)

Dags läget är iaf att jag gett upp lchf. Orkar inte med allt strul och bök med annan mat, dyrt blir det oxå. Började ju så bra med -4,6 kg på knappt en vecka. Sen har jag fortsatt ätit samma mat men ändå bara gått upp. Igår när jag vägde mig så var min viktförlust bara 0,5 kg. Då bestämde jag mig att det fick vara. Vet inte vad jag gör för fel. Så alla förståsigpåare som ska säga vad var det jag sa. Bespara mig det!! From idag så har jag nu valt fegisvägen :) Nutrilett! Eller fegis och fegis...men för mig känns det som en fegis väg. Hade trott och hoppats på att kunna äta mig i form. Så nu är jag i helfartsträsket igen. SUCK!!! Antar att jag än en gång måste ta tag i mitt bloggande på allvar igen. För nu ska dom där sluta röka kilona bort!! Thats it!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16296

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!