Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Konstigt...
vickenickans | 01 Feb, 2009 | Huvudkategori | (817 Läst)

Dagens vägning resulterade i -2,8 kg denna vecka. Men lite konstigtär att under veckan så var jag uppe i -4,6 kg. Men slutresultatet blev baaara 2,8. Jag vet att det oxå är bra men varför har jag gått up?? Nån som kan svara på det? Har ju faktiskt inte fuskat en gång. Kan det vara att jag äter fööör lite?? Fast äter ju tre stadiga måltider som jag blir mätt på. Kan väl inte bara äta för ätandets skull.

Såg att det var en fråga om jag skriver upp allt jag äter...nej det gör jag inte. Tycker detta är bättre än xvs halvfart för att då tycker jag man inte gör nåt annat än äter. Blir riktigt dyrt med både annan mat och påsar. Inte nåt för en kommunanställd trebarnsmamma det inte.

Är det nån som kan lösa mysteriet med viktuppgången?? Kan det ha med det hårda träningspasset att göra??

Jag är fortfarande lika röd och fin.Sonen T som för övrigt fyllde 6 år igår frågade mig i morse när jag iförd endast trosor klivit upp: -Mamma, varför är du så röd??? Ja det kan man ju undra. Vaknat under natten av att det gjort ont när jag legat på mage. Är huvve dumt så får kroppen lida :) Fast nu är jag som ett vandrande julpynt....jag var så himla smart att jag rullade ner trosorna (hipsters) för att minimera det vita efter trosorna. Så att det brände under där bikinin brukar vara oxå. Så längst ner på magen har jag en röd fettvolang....lite längre upp nånting som ser ut som två röda långa julgranskulor.....snyggt?!?!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16227

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!