Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Nattsudd!!
vickenickans | 01 Feb, 2009 | Huvudkategori | (511 Läst)

Nu har jag passerat 30 000 sidladdningar. Grymt! Vem hade kunnat anat det för ett år sen?? Inte jag iaf. Suttit och läst lite nu...alltså det är så man blir rörd till tårar varje gång man läser allt. Lycka!!

Livet känns klart mycket positivare nu. Ätit LCHF heeela veckan. inte fuskat en enda gång. Så jävla stolt över mig själv. Nu ikväll när familjen åt tårta och godis, då åt jag vipsgrädde med hallon och blåbär(tack för tipset!). Funkade ju bra det.

Fast ni som känner mig borde veta att jag inte kunnat hålla mig från att väga mig under veckan. Jaaaa jag erkänner, jag har vägt mig varje dag. Var och tränade på gymmet i onsdags med Marie och hennes syrra. Tog i som f-n, var laddad som bara den. Körde stenhårt. Solade efteråt oxå. Så himla skönt. MEN märker direkt ett stopp på viktnedgången när jag hårdkör så där. Får ta det lite lungt nu. Vill gå ner dessa kgn, sen ska jag börja deffa:) Rapporterar om vikten i morgon.

Idag tog jag en prommis till solariet, måste få lite färg. Färg fick jag. Knallröd!! Hela magen är illröd...har så ont att jag var tvungen att ta av jeansen. Suck! Att jag aldrig kan göra nåt med måtta. Tyckte inte 20 minuter lät så mycket. Tydligen var det fööör mycket. Hoppas det lägger sig tills på måndag för vad ska jag annars ha för kläder på mig på jobbet?? Morronrock?!?!

Var i tidningen igen i torsdag. Blir så grymt stolt över mig själv när jag ser det!! Ni borde oxå vara stolta, för ni har ju hjälp mig dit. Fast läget inte är som tidningen förtäljer i nuläget iaf. Men snart är jag där igen.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16223

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!