Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Äntligen!!
vickenickans | 06 Nov, 2008 | Huvudkategori | (615 Läst)

Äntligen en uppdatering. Tack för alla era värmande kommentarer. Det är så underbart å läsa det din skriver. Ni ger mig så mycket, hoppas jag ger lite tillbaka.

Här händer det endel. Förra veckan var jag med mamma på birsta och handlade vinterkläder som jag fick när jag fyllde år i maj. Köpte en skitsnygg jacka på stadium för 1299:- och kängor för 1300:-. Det känns huuur lyxigt som helst att ha så fina kläder. Vågar knappt använda dom :) Men jag är fortfarande inte bekväm med att gå i klädaffärer. Men det kommer väl. Nöjd vart jag iaf.

På fredagen så jobbade jag i Bergeforsen och fick sluta lite tidigare än tänkt. Då tänkte jag på era ord....hittade styrkan och motivationen. Jag gick hem. Det tog 1,5 timmar. I blåst och snöyra. Men skönt var det. Precis vad jag behövde. Men under helgen vart det inte nåt. hostan vill inte lägga sig. Nu har jag börjat medicinera med pulmicort, har ju faktiskt astma. Känns bättre nu, men det jag verkligen borde göra är att sluta röka. Kanske jag skulle gå och få slutaröka tabletterna av läkaren. Dyra, visst. Men väl värda sitt pris. Sluta röka är nästa projekt.

Nu har jag nyss vart och hämtat ett paket från bokus. Julklappar. Är sååå himla sugen att börja slå in...öppna en flaska glögg som jag har.....lyssna på lite julmusik. Ååå vad jag längtar. Nu tre kvällar i rad så har sonen T tittat på Astrid Lindgrens jul innan han ska sova. Han är verkligen mammas kille :) Det är förresten dom andra två oxå. För två veckor sen hade vi supermys med filmen polarexpressen och popcorn. Jag och barna. I love jul för er som inte visste. Bara 47 dagar kvar.

Men det absolut bästa just nu är dagens vikt. 85,1 kg. Gud så underbart. Har mått piss av å va uppe i 87. Nu ska jag under 85....

Jag är på rätt väg nu.....


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=15080

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!