Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Tungt!
vickenickans | 30 Okt, 2008 | Huvudkategori | (804 Läst)

Allt känns så jävla tungt nu. Tycker inte jag äter så dumt, men tydligen gör jag det. Äter alltid bara en portion. Inte skräp. Alltid grönsaker. Mycket frukt. Dricker kaffe, the och vatten. Inte godis, kakor eller chips på veckorna. Inga stora mängder onyttigheter på helgerna. Men vågen pekar bara uppåt. Jag blir så ledsen. Känner mig helt nere. Imorse visade vågen 87,4 kg. Urk. Det var ju här jag lovade mig själv att aldrig befinna mig. Det sitter så hårt åt att kommai gång med träningen igen. Nu börjar jag känna som att det är en förkylning på gång oxå. Kanske inte konstigt som barnen hostar och snorar på jobbet. Jag blir bara så lessen.

Igår var jag iaf och shoppade med min mamma. Fick ju present när jag fyllde år i maj att få shoppa vinterkläder för 2000 kr. Köpte en jacka på stadium. Jättefin. Men så idag när jag öppnar tidningen så har dom sänkt den med 20%. Suck. Var in och tänkte byta den, men hittade en annan helly hansen jacka som var ännu snyggare. Den fanns så klart inte i birsta så jag måste in till stan där dom hade den. Köpte även ett par jätte sköna kängor. Sonen T var med och fick en overall, J fick hockey handskar. Tack mamma och pappa!!

Nää nu ska jag deppa vidare och hoppas på att nån jävel ger mig en hård spark i arslet så jag kommer igång nån gång med träningen!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=15012

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!