Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Söndag.
vickenickans | 19 Okt, 2008 | Huvudkategori | (690 Läst)

Jaha vägningen i torsdags gick inte bra :( 86.0 kg. Jag som lovat att inte lgga över 85. Går inge bra detta. En förklaring kan vara att i tisdags så åkte jag på halsfluss IGEN. Torsdag så vare makens tur IGEN. Nu äter vi bägge penicillin. Sonen J avslutade sin kur igår. Sonen T klagade på ont i halsen igår. Suck. Scenariot lär väl bli att T blir sjuk på tisdag samt att det tar om en tredje gång på J på torsdag. Jag blir sååå trött. T sa härom dagen - Mamma, vi skulle kunna kalla oss familjen halsfluss! Sant så sant.

En bra grej var iaf att jag tog en prommis på ca en timme i lördags. Skönt väder. Måste börja kommai gång å röra mig.

I torsdag var jag och kollegan M till birsta. Köpte skitsnygga höga stövlar. Jag som alltid velat ha det men mina vader har vart för tjocka. Shit vad jag känner mig snygg nu :)

Har faktiskt börjat tänka till rejält på vad jag stoppar i munnen. Vill inte braka iväg mer nu. Nä nu ska jag ner under 85. Målet tills torsdag det. Under 85 kg.

Sen vill jag säga att det är så underbart när ni skriver att jag inspererar er. Helt grymt att min lilla blogg kan vara så bra. Det som bara var tänkt som klagomur för min egen skull. Sen slutar det med att andra blir hjälpt av den. Skulle verkligen älska att jobba med detta. När jag känner mig less och down brukar jag läsa alla kommentarer och då blir jag bara så glad igen. Det är en underbar känsla att hjälpa andra.

Tack för allt fint ni skrivit och skriver!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=14886

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!