Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Till Maria :)
vickenickans | 13 Okt, 2008 | Huvudkategori | (744 Läst)

Ja hur äter jag?? Bra fråga. Jag äter som vanligt i stort sett bara mycket mindre än förut, mera grönsaker och mindre sötsaker. Förut var det bara så jävla synd om mig som var tjock så var var tvungen att äta dubbla portioner. Lite godis och kakor efter det. Men nu äre slut med det. Väntar bara att få komma igång och träna så ordnar det sig. Men visst måste man även tänka till. Märker att det är kvällarna som är mitt stora problem. Inte för att jag är hungrig eller speciellt sugen egentligen utan mest för jag har tråkigt. Fortfarande ont i halsen så nåt träna blire inte denna veckan heller.

Får väldigt många frågor hur det känns att jag klarat av detta. Helt ärligt så äre inte förrens nu det börjar sjunka in liiite. Känner fortfarande att det är jobbigt att gå i klädaffärer. Går jag tex på Gina Tricot känns det som att alla stirrar på mig och tänker: Vad gör den tjocka tjejjen här inne, hon kan ju iaf inte ha några av dom här kläderna!!

Det går väldigt fort för mig att gå igenom en sån affär :) Svisch! Billigt blir oxå. Men det är även så mycket andra saker som dom som inte vägt 130 kg inte kan förstå. Alla tankar. Typ Håller den här stolen för mig?? För mitt arsle plats i den här stolen?? Eller kan jag sitta på ena skinkan?? Orkar frissan höja upp mig i stolen eller kommer hon be mig kliva av för å sedan låta mig sätta mig när hon hett upp den?? Kan jag ta en bulle när alla tittar på mig?? Vågar jag ta mera mat fast alla ser?? Skäms mina barn över sin tjocka mamma?? Skäms min man över mig?? Kommer jag aldrig kunna se ut som en "vanlig" människa?? Måste jag ALLTID gråta så fort det kommer en ny postorderkatalog och jag inser att jag bara kan ha 10 av dom plaggen??

Det är så himla mycket som rör sig i ens huvud. Saker en smal inte kan förstå. Nää det är så himla skönt att vara en vanlig människa. Som smälter in. Slippa skämmas över mig själv. Vara glad nöjd och stolt. En underbar känsla. Att faktiskt titta mig i spegeln och tycka att jag är fin.

Skulle faktiskt tycka att det skulle vara himla roligt att jobba med nåt sånt här. Kanske skulle skicka bloggen som mitt CV :) Been there done that. Vilken erfarenhet. Undrar om alla trådsmala människor på xv någonsin ens vart i närheten av övervikt??

Nu ska jag gå och leta fram min mp3 till sonen Ts fröken. Hon ska köra mentalträning :) Det tror jag du kommer lyckas med! Det kommer bli jättebra :) Yes nu gjorde TIK 2-1. Wandell.

http://www.youtube.com/watch?v=9GgSdiX0kDI Mantrat!!

Alla ni som kämpar.....varje morgon när jag satt på toa tänkte jag...There will come a day when i fail...there will come a day when i forsaken my vauls...but it is not this day. TODAY I FIGHT!!!!

Fan vad många kloka ord det vart i detta inlägg...ska nog nog skicka det till xv så jag får jobb där :)

Om sonen är trött så beror det på mammans bloggande...glöm inte det M :) Vågade inte annat än att blogga idag.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=14827

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!