Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
TIK-MoDo dagen!!
vickenickans | 03 Sep, 2008 | Huvudkategori | (630 Läst)

Vilken bra dag. Först i orse när jag klev på vågen så visade den en ny siffra i början. 79.9kg!!!!!! Inte sen 94 har det var en sjua först :) Uuuunderbart.

Sen var det sca-cupen och Timrå spöade modo med 4-0. Underbart det oxå. Hände en liten kul grej när jag var på hockeyn. I en av kioskerna står en granne till mina föräldrar. Mötte henne ofta när jag bodde hemma. För 15 år sedan. Nu sa hon när jag handlade av henne att hon kände igen mig. Visst är du en.....(mitt flicknamn)?? Ja visst sa jag. Då sa hon ja jag tyckte väl att jag kände igen dig. Bara det att jag har dom senaste åren alltid handlat av henne innan matcherna. Då har hon inte sett vem jag varit. Men nu är jag väl mig lik igen :) Lite roligt.

Så det har vart en bra då fast jag har varit gryyyymt hungrig.

Jobbade på ett nytt ställe idag. Träffade där en xtravaganza kollega :) Så Anna-Lena om du läser detta så kom igen nu. Du klarar det. Skaffa en blogg du med och blogga när suget är som värst. DU KAN!!! Kolla gärna in mina länkar så ser du att du är inte ensam. Vi kan alla hjälpas åt :) Lycka till!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=14183

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!