Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Vägdag!
vickenickans | 29 Maj, 2008 | Huvudkategori | (619 Läst)

Nu vart det så här med denna vägdagen då att jag försov mig. Vaknade typ 5 minuter innan barnens skola började. PANIK!!!! Så nån vägning hanns inte med. Tur det för då har jag nog passerat -50 kg i morronbitti istället. Fattar inte att jag försover mig i parti och minut. Sover fruktansvärt dåligt på nätterna iofs. Bara vänder och vrider mig. Kanske inte behöver nämna att jag tänker mycket kring detta nu. Tänker på min vikt..hur jag ser ut och mest tänker jag så klart på mat.

Idag var det möte på xv. Knappt nå folk där. Men iaf så hon som håller i det, kände inte igen mig. Det var riktigt kul. Men väldigt tråkigt när hon bara sitter och läser innantill. Dyra pengar för att lyssna på nån som högläser. Sen vet inte jag men det känns som jag kan mer än henne. Har läst rätt mycket om hur man ska äta osv. Nu längtar jag bara efter att få äta och få börja träna igen. Det ska bli så skönt. Hade det inte vart för att jag är så tjurig så hade jag vart nöjd nu. men jag ska slå 52 kg. Känns som att helgen kommer att bli TUFF. Blir nog värsta helgen hittills. Frustrerande att vara såååå nära nu.

Jag håller på att räkna på stegtävlingen och tänkte om alla mailar mig sina steg på lördag eftersom vi skulle köra maj ut. Då kan jag göra nån sorts summering av detta. Men jag tror vi redan har en vinnare. En vinnare som borde skaffa sig ett liv istället för att bara gå :)


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=13079

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!