Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Torsdag!
vickenickans | 22 Maj, 2008 | Huvudkategori | (613 Läst)

Idag har jag vart till stan en sväng. Var tvungen att köpa mera soppor. Fick berömm av Elisabeth där på xv :) Kul kul. Sen var jag in på myrorna. Gud vilken rolig affär. Hittade ett par skitsnygga jeans, för bara 130 :- I storlek 40. Dom satt som ett smäck. Dom var gjorda för mig :) En munkjacka från Bik Bok var det oxå...i storlek M. Provade en jacka i 38 på Gina Tricot oxå..prefa satt den. Inte så intresserad att handla en massa, mest bara roligt att kunna ha typ 38. Det ger värsta kicken. Till veckan ska jag storshoppa. Fyller nämligen 32 år på onsdag och hoppas på en himla massa pengar att shoppa för :) Det är bara så himla roligt att gå och kolla på kläder. Bara känslan att jag kan ha allt. Blir bara så vansinnit lycklig av det.

Hoppas jag hinner nå 50 kg minus till nästa vecka. Är snart där. Just ja...väg dag idag oxå. Min dagsvikt var 84.3 kg. Ett totalt minus på 47.1 kg. När jag började så var mitt bmi 42.8...nu är det 27.4..liiite skillnad dårå. Nu är jag bara liite överviktig. Förut hade jag sjuklig fetma. Vid 79 kg då har jag blitt normalviktig. Något att se fram emot.

Imorgon ska jag klippa mig. Bokade denna tiden i början av April. Ska bli roligt. Ska göra nåt helt nytt, vad vet jag inte än. Åsså färga. vet inte vilket färg. Är blond nu vilket oxå är min naturliga hårfärg. Vore kul å göra en total makeover och färga svart eller nåt :) Ska bli roligt å höra vad frissan säger om min viktnedgång. Tänk om hon inte märker det ens. Det är faktiskt något man ser fram emot. Träffa folk man inte sett på länge. Typ mina fastrar till helgen.

Nää nu tror jag att det blir lite kaffe.

Tack för era kommentarer!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12991

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!