Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Handikappad.
vickenickans | 20 Maj, 2008 | Huvudkategori | (612 Läst)

Sitter och försöker knappa ner nåra rader. Har mitt högra pekfinger i ett stort paket. Varit till läkaren och packat in det :) Har fått en inflammation i nageln typ. Skar mig precis under nagel på en wellpappkartong i går. Vaknade i morse med ett svullet och ont finger :( Hade det inte försvunnit tills i morgon så skulle det bli penicillin. Vara å äcklar sig. Usch, jag vill inte äta penicillin nu. Mådde ju pyton sist. Rätt svårt att skriva faktiskt :) Ikväll är det då inrapportering av stegen. Jag måste erkänna att jag inte ens haft på mig räknaren senaste dagarna. Inge roligt när förra veckans vägning bara gav - 1 kg. Å det var pga alla prommisar. Denna veckan går mycket bättre :) Tjuvvägare som jag är. Så tyvärr så diskar jag mig själv. Sorry. Är det ingen annan som märkt av att vikten stoppar upp? Kan det vara för att det blir föööör mycket? Jag vet inte. Vet bara att det går bättre när jag inte går så himla mycket.

Har ändrat mitt mål oxå. Ska bara gå ner 53 kg :) Inte 56 kg. Det blir för mycket. Men jag ska slå hon som gått ner 52 kg, därför måste jag ta 53 kg :) Det ger alltså endast 6,7 kg till målet. 6,7!!! Underbart.

Nu ska jag vård mitt finger. Resultaten på stegen kommer i morgon.Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12967

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!