Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Mera funderingar....
vickenickans | 15 Maj, 2008 | Huvudkategori | (774 Läst)

Tack för era ord. Min viktcoach vet jag inte om jag kan få hjälp av. Hon läser mest bara innantill ur boken känns det som. Men kanske jag ringer i morgon för att rådfråga nån annan där.

Ulle... Äta mer omega3?? Hur mycket mer då? Jag äter redan 6 tabletter om dagen. Ska höra om det oxå.

Syster... Tanken min är att om jag går över på halvfart så kommer jag inte gå på helfart igen. Då går jag på halvfart dom sista kilona. Om det blir 11 eller 7 vet jag inte. Lutar nog mest åt att det blir 7. Känner inte som att jag vill bli hur smal som helst. Blir ju inge kvar av mig. Tror heller inte att jag kommer bli missnöjd eller ångra mig, för jag har gjort det så jävla bra. :)

Tror jag har ätit 4 eller 5 gånger på 128 dagar. Förstå hur länge det är. Jag hade julgranen kvar när jag började med xv. Innan tjugodagknut. Om jag går på halvfart sista månaden så kommer jag ändå gå ner. Kommer kunna träna oxå. För nu vill jag börja träna igen. Kan ha 40 i byxor :) Fick faktiskt ett par jättefina byxor i går i just 40. Dom satt perfa.

Detta är svårt.

Känns heller inte som nån hormonsvacka. Visst klarar jag av dom sista veckorna på helfart om det är så. Jag är så jävla tjurig om jag vill. Men jag vet inte om jag vill längre. Jag vill känna mig full av energi. Jag vill orka röra mig. Jag vill inte tappa mer hår. Jag vill grilla :)

HJÄLP!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12905

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!