Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Imorgon kör vi....
vickenickans | 06 Maj, 2008 | Huvudkategori | (1541 Läst)

From och med i morgon så går vi så det ryker om skosulorna. Självklart är det ok att haka på senare...men då gäller det att gå ikapp :) Vi blir 9 stycker och tio om Marie hakar på, vilket du borde göra :) Det blir totalt 25 dagar. 300 000 steg var. Funderat mycket på detta idag jag. Om man antar att alla går 12 000 steg om dagen i 25 dagar, och varje steg är ½ meter. Då kommer vi under dessa 25 dagar att gå så långt som från Haparanda till Göteborg. Men om Marie är med då går vi sträckan Haparand till Lund. Förstår ni hur långt det är??? Och efter som vi alla är vinnarskallar och tänker på vår hälsa så kommer vi så klart ännu längre. Ska bli riktigt roligt att räkna ihop allt sen. Då kan vi ju även rapportera veckovis. Alltså inrapportering är på tisdagkväll. Inte söndag som jag sa förut. Rapport sker till min mail vicky_traderar@hotmail.com.

Lilla E/Elina...förstod ändå att det var du :)

Kim...Tack! Du är rätt fin själv mamma å allt som du blivit. Hoppas allt är bra med er och att lilleman mår bra. Grattis till sonen!!

Anna O..vad kul att du oxå bloggar. Ska genast lägga till dig i länkar. Självklart kan man väl omvandla cykling till steg. Hittade en site där man kunde göra det. http://www.stegraknare.se/omvandla

Nu känns det som att det vart ÄNNU roligare att blogga. Alltså vi är sååå himla braiga att vi borde få vara med i ett repotage i Allers eller Hemmets Journal eller nåt :) Tänk er rubriken..."Xtravaganza tjejerna gick från Kiruna till Ystad på 25 dagar" (vi kommer att gå så långt det är jag övertygad om) Det förutsätter att alla 10 går 13 900 om dagen. Piece of a cake eller?!?!?


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12795

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!