Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
En underbar liten mini människas funderingar :)
vickenickans | 05 Maj, 2008 | Huvudkategori | (745 Läst)

Haha Kharin..jag en underbar liten mini människa. Vikken gullig kommentar. Glad blev jag. Tack!!

Idag har jag vart ledig, sååå himla lyxigt att va ledig en måndag!! Lille T och jag började dagen i tvättis. Inte kul men välbehövligt. Har ju inte så stor garderob att gå runt på....inte än iaf :) Sen myste vi lite. Så himla skönt att bara vara 100% med ett barn. Sen pulade jag ner honom i vagnen och gick på långprommenad. Vi gick kanske 2 timmar. Hämtade dom andra på skolan oxå. Solen sken. Sen hände nåt märkligt. Gick vid vägen vid skolan och på andra sidan vägen möter jag en kollega...som förvisso är mammaledig nu. Hallojar henne och får ett lite tamt hej tillbaka (lite brydd för kollegan är väldigt både glad och pratglad) fortsätter gå lite till. Men när vi är jämnsides så utbrister hon...Men det är ju duuu...såg inte att det var du.

Känns konstigt när folk inte känner igen mig. Sen värst av allt. När jag går genom byn så möter jag Carlson(min nära kollega) på andra sidan vägen. Hon cyklar. Vinkar åt henne....en lite diskret vink fick jag tillbaka. Sen när hon var jämnsides såg hon att det var jag. Hon hade inte sett att det var jag heller!! Fan Carlson...du ser mig varje dag. Du om nån borde känna igen mig.:)

Jag måste köpa en sån namntoppluva. Nån som har en med texten Victoria???

När sonen J hade fotbollsträning så passade jag på att SPRINGA elljuspåret!!! Orkade dock inte hela heller. Inte bra å va rökare. Men jag sprang 6 lycktstolpar och gick 3 stolpar. Så jag sprang väl 1/3. Det tycker jag är bra. 1/3 av 2.5 km är rätt långt tycker jag. Känner mig duktig.

Sen så är det så här tjejjer. Jag tänker utmana er. Allihopa!! Vi ska varje vecka maj ut gå minst 84 000 steg i veckan. Det är i snitt 12 000 steg om dagen. Vilket är rekomenderat för viktminskning. Kom igen nu det klarar vi. Det förutsätter förstås att man har en stegräknare. Kan bli lite mycket att hålla räkningen annars :) Så, vilka är på????

Åsan, Jenny: Tack...tror jag kommer ha bikinin under jacka. Läser ni om det i tidningen så kan ju du Jenny säga att det var jag som tillät henne :)


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12774

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!