Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Crazy day!!
vickenickans | 04 Maj, 2008 | Huvudkategori | (587 Läst)

Idag var verkligen en crazyday. Kommer till det sen...

På förmiddagen hade sonen J seriepremiär, han spelar fotboll. Tycker det är jätteroligt jag. Dom vann med 8-1. J var sååå nära att göra sitt första mål nånsin. När han gör sitt första mål kommer jag grina av stolthet :)

Sen var jag och broder och städade. Han hade ingen bra dag på jobbet. Surra i telefon å en massa dumheter. Ska ta upp det på nästa medarbetarsamtal. Det funkar inte att ha det så :)

Sen var det simskola...Med lilla T.

När jag kom i garaget efter det så mötte jag vicevärdens sambo. Hejjade på henne, hon hejjade tillbaka. Efter 10 sekunder kanske så säger hon. Men är det du....jag såg inte att det var du!! Lite roligt. Märker att det ofta blir så nu....halvbekanta som man hejja på. Typ nån mamma ur barnens klass eller nåt sånt. Dom känner inte igen mig :) Fast det gör ju inte jag heller längre. Om du Jane tycker det är konstigt att se mig...då skulle du veta hur det känns för mig. Av nån anledning så bara älskar jag att spegla mig nu för tiden :) Måste köpa en stor spegel, har ju bara den i badrummet.

Nu kommer jag till det craaaaazy.... Fick en kasse med kläder efter syrran. Min syster är smal. Först provade jag en jättesnygg bikini. Den satt klockrent! Sen var där även en vinterjacka. Syrran trodde den skulle passa nästa vinter. Jag tog tre djupa andetag...beredd på att inte kunna ha den....sen bara gled den på. Hur snyggt som helst!!! Förstår ni hur crazy detta är??? Jag ärver kläder av syrran!! Heeelt craaazy!!!! Så nu funderar jag om jag skulle kunna börja använda vinterjackan nu...men ha bikinin under så det inte blir så varmt. Skulle det se helt galet ut??

Nu tror jag att jag ska fira mig själv.....mera kläder från H&M :)


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12766

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!