Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
En solig tisdag.
vickenickans | 29 Apr, 2008 | Huvudkategori | (742 Läst)

Jo det kommer en solig dag efter en tung dag. Jo käre bror jag har ju mitt knep...varje morgon. Samma ritual. Vet inte om jag vill dela med mig av den...Kharin kan ju läsa och jag vill ju vinna över henne jag. Ok alla får läsa utom Kharin :) Jag är ju stortfan av Lord of The Rings triologin. Eller stort fan vet jag inte. Men det är bland det bästa filmerna jag sett. Varje morgon när jag sitter på toa så tänker jag för mig själv....There will come a day when I fail. There will come a day when I will forsaken (stavningen kanske är lite fel) my vauls. But it is NOT this day....Today I fight!!! Det är samma tal som Aragorn höll för sina mannar vid Black Gate. Tycker det är så otroligt mäktigt tal. Det har hjälpt mig många gånger. http://www.youtube.com/watch?v=9GgSdiX0kDI Finns där på youtube oxå. Se och njut. Gör det till ett mantra för er själva. Å säg för fan inget till Kharin, då går hon förbi mig :)

Idag har jag hämtat ut min Omron Walking Style II. En röd, jättefin. På den programmerade man in vikt och steglängd. Sen var det bara och knäppa fast den. Känns som en kvalitetsgrej. Jag är mycket nöjd. Marina...rekomenderar den. Har dock inte hunnit gå så mycket än, men det blir. Jo den räknar kalorier jag bränt oxå och hur många gram fett. Ett bra köp. Jag köpte den från gymgrossisten för 276:-

Sonen J hade träningsmatch idag. Dom vann med 5-2. Roligt, till helgen drar serien igång oxå.

Har kommit på mig själv med att nästan tycka det är läskigt att se sig själv i spegeln. Det känns inte som att det är jag som är där i spegeln. Jag är ju inte så där smal. Allt känns så himla overkligt.

Elina....vår xtravaganzaguru :) Jag är ingen guru...jag är bara en vanlig tjej som tröttnat på att alltid va tjockast.

Min coach på xv är inte nåt freak. En lite äldre kvinna som mest läser inannantill. Känns inte så där jättebra faktiskt. Men jag går mest för å träffa de andra tjejjerna där. Det ger mer.

Addis...jag vet att jag är bra.

IDAG ÄR JAG FAN BÄST!!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12703

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!