Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Vägdag!
vickenickans | 17 Apr, 2008 | Huvudkategori | (588 Läst)

Dagens resultat vart allt annat än bra....bara - 4 hg...på en hel vecka. Tror det har att göra med helgens gratäng frossande :) Men det var det värt, första gången jag valt att äta och det faktiskt var riktigt gott och värt det.

Veckan har vart bra...solen har strålat sina ljuvliga strålar på oss flera dagar. Sååå underbart. Har gått en himla massa. Har på 4 dagar prommenerat i ca 3-4 timmar. Kanske inte låter såå mycket men för mig är det faktiskt det. Gillar inte att gå. Jag vill träna...köra ett klurit aeorobicspass eller nåt. Längtar tills jag ska börja träna igen. Tänk att träna 50 kg lättare. Herregud vad kul det ska bli.

Addis: Jag har i dagsläget 21.4 kg kvar. Hur många Kharin har kvar extact vet jag inte. Kanske kommer en precis rapport snart :)

Kharin: Gillar stavningen på ditt namn. Cool. Faktiskt så har jag mindre lösskinn än väntat. Hade rätt mycket innan. Men det är väl nu dom sista 20 kgna som det kommer börja hänga. Men hänger det för mycket då klipper jag bort det :) Fast jag tycker nog att på magen hänger det mindre nu än innan.

Sitter och funderar hur jag ska klara denna utmaning mot Kharin.....kanske man skulle börja med lavemang på vägdagen eller raka av ALLT hår..borde ge nåt hg. Ska klura vidare på den.

Ha det!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12536

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!