Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Lördag.
vickenickans | 05 Apr, 2008 | Huvudkategori | (654 Läst)

Vill börja med att tacka för alla fina komentaren på mitt vägdagsinlägg. Eller förresten inte bara det utan alla era kommentarer. Dom gör mig såååå himla glad. Är alltid lika roligt att läsa era kommentarer, hoppas ni tycker det är lika roligt att läsa det jag skriver. Kul oxå att det kommit så många nya ansikten hit till min blogg. Värsta grymt att jag kan hjälpa andra oxå.

Igår var make H och jag till birsta för jag skulle inhandla nya byxor. Hade tänkt hitta något på nån rea. Men icke. Provade ett par byxor på Lindex som var bra, men dom kostade 300 och det tycker jag är för dyrt med tanke på hur kort tid jag kan ha dom. Men kunde iaf ha storlek 44 utan problem. Förstår ni hur det känns att för bara nån månad sen bara kunnat kolla på typ XLNT, BiB och Generous och nu kunna kolla i heeela butiken. Jag kan ha alla kläder...helt sjukt. Det är sååå jääävla roligt. Längtar tills jag fyller år och ska iväg och shoppa.

Mår iaf mycket bättre nu än vad jag har gjort i veckan, men mår illa av penicillinet. Vet inte men sist jag åt penicillin mådde jag oxå illa. Urk..inget kul å va konstant illamående. Funderar på att avbryta kuren för detta är svinjobbit. Allting smakar pyton...tom vattnet har nån konstig bismak.

Nää nu ska jag kolla lite på tv. Å tack en gång alla ni som kommenterar. Ni gör mina svåra dagar lätta. TACK!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12393

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!