Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Vägdag i morron.
vickenickans | 19 Mar, 2008 | Huvudkategori | (529 Läst)

Anna-Karin: Vad glad jag blir att jag kan peppa dig. Det är precis det som är tanken med denna blogg. Pepp för mig själv och pepp för andra. Se till att ät en god "sista måltid" innan du börjar :) Det kommer att gå toppen bra, jag är heeeelt övertygad. Tänk till sommmaren då kommer du och jag vara :DUKTIGAST, SNYGGAST, SMALAST OCH HELT ENKELT BÄST!

Linda: Tack du är så snäll. Men du har heeeelt rätt. Jag kommer inte kunna ha dom. Dom kommer definitivt vara för små. Det sätter jag hur mycket som helst på. Fast shit vilken bra peppning dom kommer vara.

Addis: jo det syns en del. Brukar titta på dom när det går tungt.

Idag har vart en vanlig dag på jobbet. Var på tupperwareparty hos kollegan Marie ikväll. Blir så himla avis på alla som har det så fint hemma. Skulle oxå vilja ha så fint som alla andra har. Ska ringa roomservice. Eller nåt....

Imorgon är det vägdag, hoppas så himla mycket på att jag passerat 30 kg. Hoppas hoppas...kommer bli väldigt besviken om jag inte gör det. Men innan nästa vägdag...alltså vecka 11, då ska jag väga tvåsiffrigt. Låter som en fantasi det bara, men det är verkligen sant. Att jag ska väga sååå lite. Ojojoj. Nää nu måste jag sova...börjar tidigt i morgon. Sen en lååång skön ledig påsk. Go natt!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12182

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!