Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Anna-Karin!
vickenickans | 17 Mar, 2008 | Huvudkategori | (575 Läst)

Vad roligt att du har hittat hit till min blogg. Hoppas jag kan hjälpa dig på vägen. Det är ett bra val du gjort att börja med xtravaganza. Som du ser så funkar det. Hur det funkar rent socialt....hmm socialt....minns inte vad det är :) Det är klart det är svårt. Sa tex åt min mamma att vi inte ville bli hembjuden till påsk. Hon brukar alltid gör typ världens godast påskbuffe. Man får helt enkelt se till att inte utsätta sig för sånna frestelser. Brukar alltid äta en påse när familjen åter middag, mest för att inte bli så himla frestad. Men om man har bestämt sig så funkar det. Tänk vilket kort tag av ditt liv som du ägnar dig åt detta. Det är värt att vara osocial ett tag. Jag har valt att inte lägga upp bilder här på nätet mest bara för att...hmm...ja varför har jag det. För att....nää...jag har faktiskt inget bra svar på det. Tycker kanske inte om att visa mig på bild så...kanske jag lägger ut senare. Vi får se. Hur som helst så är jag övertygad om att du kommer att lyckas. Hoppas jag kommer att vara till hjälp. Hör av dig om du funderar på något. *Lycka till spark i rumpan*

Jane...oj det var trevligt. Undrar om det kom från min granne som jag träffade i går??

Idag har jag vart hemma från jobbet. Sonen T spydde i sängen inatt...åsså två gånger till. Det blev inte mycket sömn vill jag lova. Så att gå på jobbet var inte att tänka på. Han är dock pigg nu, tack och lov. Imorgon ska jag jobba iaf.

TIK förlorade idag...urk. Hoppas på bättre tur i morgon. Nu ska jag gå och titta på 100 höjdare och äta min sista soppa. Ha det!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12149

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!