Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Arg!
vickenickans | 09 Mar, 2008 | Huvudkategori | (2877 Läst)

Nu är jag arg på mina två yngsta barn..dom gick ut. Sen var dom bara borta. Jag letade och E letade. Ingen J och T. Sen dök dom bara upp...dom hade vart i en korridor i huset breve och spelat bandy!! Har jag inte lärt mina barn bättre??? Trodde det jag. Till råga på allt så kom dom in typ 8 minuter innan Ts simskola skulle börja. Bara att glömma den. Ett litet straff. Blir så arg så jag kokar. Förstår dom inte att man inte spelar bandy inomhus. Grrrrr. Men dom lär inte göra det igen.

Jaha då har jag klarat denna helg. Skööönt. I morgon har jag kört helfart i två månader. Ska väl hålla på i två till. Längtar efter att äta nu. Ikväll ska jag mäta mig...var ju ett tag sen sist. Bättre att mäta i gång i månaden. Önskar jag kunde hålla mig från vågen oxå. Vore lagomt att väga en gång i månaden oxå. Men tycker jag är duktig som inte väger mig varje dag :)

Roligt att Carola åkte ut. Ingen dålig låt iofs...men kvinnan är bara för mycket. Sikka uttalanden hon gör....senast det om homosexuella. Usch och fy!! Läste i tidningen nyss att hon hotar med att inte ställa upp i festivalen nåt mer...ååå nej...vad lessen vi blir dårå. Typ inte. Perelli kommer ta hem hela alltet hon.

Idag har jag vart med broder A och städat. Gick bra. Tog vår obligatoriska tur till ICA maxi oxå. Skickade korten jag tog i går till syster C. Hon har inte sett mig sen den 30de januari. Nu fick hon se hur det är :) Tror hon tyckte att det syns mycket, eller sa hon bara så?? Nää det gjorde hon inte. Tycker själv det ser skitkonstigt ut. Är det verkligen jag som ser ut så?? Jo det är det nog. *Lycka*

Nu ska vi ner i tvättis maken H och jag, sen äre dax å börja med maten. Kycklinglår och ris, vitlöksbröd åsså överbliven bananpaj till efterrätt. Lyckostarna!!

Men sen då ska jag lägga mig på soffan och softa..dricka kaffe och läsa tidingen. 20.30 då äre dax för En annan del av Köping.

Oj vad långt inlägg. Vill passa på att hälsa L välkommen till blogg världen!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12031

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!