Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Jag...en överlevare??
vickenickans | 02 Mar, 2008 | Huvudkategori | (600 Läst)

Jo jag är nog en överlevare. För jag har överlevt helgen. Känns så himla skönt. Har nyss gjort middag till familjen. Klyftpotatis och fläskfile. Bananpaj till efterrätt. Inte alls gott. Tuuuuur att jag inte får äta det. Jag är så himla lycklig att jag får äta mina soppor som alla smakar i stort sett likadant. Så himla gott. Å bananpajen luktar heller inge gott. *övertalar mig* En favvo soppa är iaf choklad som jag blandar i kanel, kardemumma och ingefära i, smakar pepparkaka. Riktigt gott. Kaffe med samma kryddor i är oxå mumma. Snacka om att man omvärderar allt. Att man tycker kaffe utan mjölk är jättegott, bara för man har lite kryddor i. Konstigt. Förut kunde jag inte ens tänka mig dricka kaffe utan mjölk.

Marina: Tack för tipset. Har testat det, men det smakar inte bra utan mjölk. Det går bara inte att dricka utan det. Kaffe kan jag lära mig att va utan mjölk men inte te. Tyvärr.

Kompis L och broder A: Ni är mina trogna läsare och bästa peppare, utan er hade detta blitt svårare än det redan är.

Känner mig allmänt less och down på allt detta nu. Vill bara att det ska vara över. Skulle vilja spola fram två månader, för det är ungefär så länge jag har kvar hade jag tänkt och hoppats på.

Nä nu ska jag ut i cyberrymnden och leta nåt tidsfördriv så jag slipper tänka på hur tungt detta är. Ha det!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=11920

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!