Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Vägdag!!!
vickenickans | 28 Feb, 2008 | Huvudkategori | (665 Läst)

Ska börja med att berätta att jag har haft VILAjeansen på jobbet. Så bra sitter dom nu :) Inte ens hårt i midjan. Helt sjukt. Så jag kan kanske ha dom några veckor sen är dom för stora. Vet inte vilken storlek jag ska köpa för å inte komma i dom XS kanske. Eller kanske inte. Känns så himla kul. Provade min fina bikini som jag köpte i fjol. provade den i förrgår och den var ju för stor oxå. Liiite tråkigt med alla kläder som jag har som jag faktiskt tycker om, men det får jag leva med. Gruvar mig dock lite för allt nytt som jag måste köpa. Kommer bli dyyyyrt!!! Å jag som ev blir arbetslös i sommar. Tur jag fyller år...ska lämna mitt kontonummer till alla så är det bara att göra insättningar sedan :)

Ja just det ja...vägningen då. Det bidde ingen vägning idag. Jag försov mig...vakande 5.40 och började jobba 6.00. PANIK!! H fick skjutsa mig...(han blev jäääätteglad när jag väckte honom *not*) Så när jag tagit på mig skorna då kom jag på att jag skulle väga mig. Men vill inte göra det med kläder på. Det får bli i morgon istället. Å jag som så gärna ville veta nu. Men men. Inget att göra.

Vi håller på att fundera på vad vi ska göra på vår semester. Vi är ju sånna tälters vi. Men iår vet vi inte vart vi ska åka. Skara, Värmland eller kanske norrut i år igen. Var ju sjukt vackert! Vi får se. Jag längtar iaf. Tänk...iår kommer jag få plats i sovsäcken :)

Nu ska jag vila lite...som i jeansen :)

Broder A: Vad menar du komma förbi på jobbet i helgen?? Kul att du blir glad...det blir ja määää!!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=11870

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!