Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
YEEEEEEEES!!!!!
vickenickans | 24 Feb, 2008 | Huvudkategori | (614 Läst)

Måste bara skriva igen...jag gav VILA jeansen en chans till, prövade dom som allra hastigast i fredags. Har vart sugen att prova dom hela helgen, men inte riktigt varit beredd på nederlaget att inte kunna ha dom. Men nu ser ni...JAG KAN HA VILAJEANSEN!!! Dom sitter liiite tight men jag kan haaaaa dom. *LYCKA* Herregud i london...trodde jag aldrig.

Sitter nu här och tuggar lite persilja och är bara sååå nöjd. Persiljan är den godaste örtkryddan tycker jag. Den påminner mig om min älskade och avlidna mormors grönsakssoppa som hon alltid gjorde av alla grönsaker hon hade i sitt land. Gud så jag skulle vilja äta lite sån soppa nu. Mormor...om du såg mig nu skulle du vara så ofantligt stolt över det jag nu håller på att lyckas med. Jag är väldigt stolt över mig själv. Lite märkligt kan tyckas att jag är sugen på soppa :)

Eftermiddagen har vart tung...särskilt när det var dax för kvällsfika...barnen fikade grovt bröd med falukorvskivor och senap och rödbetssallad. Hur gott såg inte det ut då??? Var tvungen att gå därifrån. Känns lättare nu när jag kunde ha jeansen :) Sitter här och fånler nu...ni skulle se mig.

Linda...vilken himla tur att du tycker om mig ändå för jag tycker om dig ändå...fast jag glömmer bort din födelsedag. Trevligt om pappa O tittar förbi...passar på att hälsa honom välkommen i förskott :)

Nu ska jag gå och spegla mig och mina VILAjeans!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=11818

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!