Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Fredag kväll.
vickenickans | 22 Feb, 2008 | Huvudkategori | (624 Läst)

Nyss kollat let´s dance. Jag håller på Tina, hon är bara sååå duktig.

Ny vikt nu -19,9 kg. Såå himla nära 20...men det fixar sig till nästa vecka.

Hämtade ut ett paket från H&M i går. Vilken himla konstig känsla. Hade beställt nåra billiga toppar, tänkte att nåt snyggt vill jag ha på mig. Dom var snudd på för stora. Jag kan inte minnas när jag var med om det senast. Så himla skönt. Kommer väl kunna ha dom nåra veckor, sen säljer jag dom på tradera. Byxorna jag hade köpt i 46 kom jag oxå i.

Var till birsta med make H idag, tänkte då ska jag kolla rean efter ett par byxor i 44...hittade inga. Vill inte köpa för flera hundra när jag bara kommer kunna ha dom en månad kanske. Precis när vi skulle gå gick vi förbi VILA. Där hittade jag ett par jättesnygga stuprörsjeans för 99.50 alldeles lagomt pris. Dom var lite för små...kanske kan ha dom i slutet av mars. Sätter det som ett mål...att komma i VILAbyxorna senast sista mars. Det var storlek 33/34. Vilken känsla att kunna gå på en vanlig affär...en sånn affär som jag inte ens brytt mig att gå in i förut. Underbart!!

JAG KAN HANDLA I EN VANLIG AFFÄR!!!!!

Ikväll har jag vart in med lilla T på akuten. Han hade jättehög feber och klagade på att det gjorde ont när han andades. Huvva vad dålig han var. Kunde inte ens stå på benen stackarn. Trodde det skulle va lunginflammation efter som han hostat så himla mycket, men det var inte det. Snabb sänkan var under 10. Fast nu är han skållhet igen. Mammas lilla kille.

Nu ska jag gå och kolla hur det går på lets dance åsså ska jag surra med kollega V på msn.

Vi hörs!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=11777

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!