Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
Söndag.
vickenickans | 17 Feb, 2008 | Huvudkategori | (549 Läst)

Marina.. Jo det är skönt med dagliga prommisar. Var tvungen att lägga om rutten i fredags. Det gick för snabbt att gå när låren inte arbetar emot varandra utan går fint sida vid sida :)

Tomas.. Denna gången fixar du det. Lycka till!!

Linda.. Du är värsta grymma pepparen.

Addis.. Här kommer äntligen en uppdatering!

För er som inte vet så fick jag ett par jeans av Linda för lääänge sen. Det har vart en jättebra sporre att komma i dom. Nu har jag nått det målet. Då ringde Linda förra veckan och berättade att hon köpt ett par nya byxor som jag ska ha som mål att komma i. Storlek 46. Blev så glad att jag nästan började grina. Tack Linda!

Hur har helgen vart då?? Jo det kan sammanfattas med ett enda ord. Tung. Vet inte varför...det har bara kännts så. Men en liten ljusglimt var iaf att Carola inte gick direkt till finalen. Drack iaf mitt jordgubbsvatten där på lördagskväll. Äntligen. Men det var inte så gott som jag hade trott. Gurkvaten är nog favoriten. Testade päron...smakade knappt ngt. Hade köpt en kiwi oxå men den åt lilla sonen T upp när hans mamma sov.:)

Var iaf och städade med broder A idag. Storasyster V (läs jag) och broder A städar på vår pappa Cs kontor en gång i veckan. Broder A var sig inte lik...han var mera broder B. B som i BAKIS :) Han var tvungen att stå vid ytter dören och flämta efter luft när jag berättade om den bruna geggiga sörjan som var längst ner i papperskorgen. Han ville inte heller titta. Kräsmagad kanske :)

Nu har jag nyss kollat I en annan del av Köping. Det programmet äger. Blir bara lycklig av det. Tvättstugan har vi oxå. Förresten så är det en bra sak i helgen. Jag har inte vägt mig...helt ärligt faktiskt....Addis. Ska hålla mig tills på torsdag.

Nää dax att gå ner och hänga tvätt. I morgon börjar jag 9 så då ska jag och make H åka och gymma lite innan jobbet. Så himla skönt att träna innan jobbet, synd bara att det inte funkar alla dagar.

Ha det!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=11715

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!