Blogg gratis Logga in
« Tillbaka | Nästa»
1 månad!!
vickenickans | 10 Feb, 2008 | Huvudkategori | (638 Läst)

Tänk idag har det gått en hel månad. Shit vad tiden går fort. Alla kgs med för den delen. Känns bara hur bra som helst.

Festivalen igår då....jo det gick bra. Blev dock inget jordgubbsvatten. Skulle köpa på ICA men det stod inte om dom var sockrade eller inte. Då vågade jag inte chansa. Fast det spelar ingen roll, fel låt vann ändå :) Hur kunde Christer gå vidare?? Fatta vilken pinsam låt. Han skulle sjungit en mäktig låt för karln kan ju sjunga. Men men. Det blir nog bra.

Idag kom jag i jeansen som jag fick av Linda för jääättelänge sen. När jag började xv fattades typ 2 dm för att jag skulle få igen dom. Men nu sitter dom...om än lite tight. Sitter nog perfa i slutet av veckan :)

Börjar närma mig -20 kg nu. Det känns som jätte stort när jag nått dit. Så mycket har jag aldrig lyckats gå ner. Och om 2 kg har jag passerat en viktgräns som jag inte vägt på snart 11 år. Herregud, är detta sant?? Jo det är det faktiskt och det känns bra!!

Nu är det snart dax för att lägga lite barn...duschning å så idag. Tvättstugan har vi oxå...jippi. Sen blir det I en annan del av Köping. Tycker det programmet är hur bra som helst. Fullkomligt älskar det. Finns inget program man blir så glad av.

Ja det var denna dagen det, och jag har överlevt ännu en helg. Yes!

Kämpa vidare alla där ute!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=11606

 
Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!