Blogg gratis Logga in
Avskedad!!
vickenickans | 26 Apr, 2009 | Huvudkategori | (3233 Läst)

Det är just precis vad jag blev i onsdags. Lyckan över min fasta tjänst blev kortvarig. Jag och 57 andra barnskötare har blivit uppsagda. Känns tungt. Hade ju lixom tyckt det var sköna att åtminstone en av oss har heltid. Maken jobbar säsong på kyrkan. Maj-November. Så om det är så jag är arbetslös i November då blire tufft. Vi kommer ha ca 10 000 kr mindre än när vi jobbar bägge två. Vad ska vi leva av?? Kärlek betalar inga räkningar. Fast samtidigt så är det väl en chans att göra nåt nytt. Men vad?? Skulle tycka det var roligt att jobba med xv, som coach. Tror ni det skulle va nåt??

Ännu konstigare är att på fredagen fick jag lönehöjning...hmm. Kändes konstigt. Fick iaf 680 kr. Nöjd med det. Blir ju bra a-kassa...eller inte. Jag ska jobba till 23 juli, sen äre kört.

Jo och vikten då...börjar hända lite här iaf. Går prommisar varje dag. Duktiga jag. Sen har jag inte ätit godis på en vecka. Testar lite viktväktarkör nu. Börjar känna mig smått desperat. Men skam den som ger sig.

Nu ska jag surfa in på tradera och kolla hur mina auktioner går. Håller ju på sälja inför resan till Stockholm med Marie och Carlson. Ska bli grymt kul.

Ha det!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16793

WOW
vickenickans | 12 Apr, 2009 | Huvudkategori | (2842 Läst)

Såg nu...jag kunde infoga en bild...hurra!! Fast nu skulle jag tersta att lägga in en annan bild från mitt fotoalbum...det sket sig:)


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16738

Påsk!!
vickenickans | 12 Apr, 2009 | Huvudkategori | (2686 Läst)

Jag som planerat så mycket för påsken. Prommenader, vara ute...kanske röja upp på balkongen. Hur blev det då?? Jo sängliggandes med världens förkylning. Urk jag blir så trött!! Ville ju njuta av ledighet och fint väder. Inte snyta mig och sova hela dagarna. Känner mig liiite piggare nu men det är det lilla.

En bra sak är iaf att jag vann ett par jeans på tradera som jag spanat på säkert ett år. Vann dom för 350 med frakt. Annars brukar dom gå för långt över 500. Hoppas dom kommer till veckan och att jag kan ha dom.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16737

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!