Blogg gratis Logga in
Kväll....
vickenickans | 13 Feb, 2009 | Huvudkategori | (560 Läst)

Hmm är detta fjärde inlägget idag eller?? Jag har syndat...en nutrilett bar. Vet inte hur pass hårt det är med barsen på nuttri, på xv var det inte ok under helfarten. Så synd och synd vet jag inte.

Jo jag har slutat med xtravaganza. Mitt medlemskap är slut där. Sen hade jag väl kanske kunnat köpa deras soppor iaf men jag kände dels inte för å åka in till stan och handla dom, sen är dom väldigt mycket dyrare än nuttri. Jag ska ju heller inte köra speciellt många veckor. Kanske 3 eller nåt. Får väl se hur det går. Ska ner till 80 och det är ju lite kvar dit då. Nu ska jag gå och kolla vem som åker ut i lets dance.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16328

Lägesrapport.
vickenickans | 13 Feb, 2009 | Huvudkategori | (560 Läst)

Ja jag lever än :) Trots att familjen åt pizza. Luktade inte bara liiiite gott heller. Men jag åt inte. Fast maken tycker jag ska äta, han ser ju hur jag lider. Svårt det där. Han vill ju väl, men det sista jag behöver är att någon säger åt mig att äta. Då gör jag ju det. Det jag behöver är att någon säger till mig:

- Men Vicky...tänk dig för. Du har ju gjort detta förut. Du kan. Vad är väl några veckor av ett liv?? Du behöver inte äta nu, då kommer du ångra dig. Nu har du ju snart klarat en vecka. Kör nu och sluta tyck synd om dig själv.

Läst nyss en annan blogg, en tjej som kämpar på som bara den. Jag tycker hon är duktig. Men många av hennes kommentarer är att man ska unna sig mat och äta. Vad är det för hjälp?? När jag kommenterar där så brukar jag få på nöten för att jag är hård :) Man måste hitta andra sätt att unna sig utan mat.Tycker du ska säga åt dom som kommenterar att sluta säga att du ska äta. Men det är vad jag tycker. Det har jag sagt åt mina vänner. ALDRIG uppmuntra mig att äta. Du kan!!!

Att bero på kommentarer så fick jag en himla fin kommentar av min kollega Yvonne innan jag skulle gå hem. Hon sa: Gud vad jag tycker du är duktig. Du har först klarat av att gå ner en himla massa kilon. Sen slutar du röka. Sen börjar du om igen med vikten. Jag tycker du är duktig. Yvonne, du ska veta att jag blev glad :)


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16327

Mitt på dagen.
vickenickans | 13 Feb, 2009 | Huvudkategori | (550 Läst)
Kan bara säga att just nu är det tuuuungt. Hungrig som f-n. Motivationen är lite upp och ner. Kommer bli en svår helg, men jag ska klara det. Det ska ju Anna-Lena oxå :) Vi kommer nöjda, smala och glada vakna på söndag morgon och känna YES...vi gjorde det. Jag kommer klara det!
Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16325

Dag 4.
vickenickans | 13 Feb, 2009 | Huvudkategori | (565 Läst)

Vaknade nyss vrålhungrig. Hur ska detta gå?? Helg å allt. Melodifestival äre ju oxå. Men det kommer gå bra för det har både jag och Anna-Lena bestämt. Eller hur?? Det är den här helgen vi kommer klara galant.

Ja Ulrica det är mycket märkligt att man håller på så mycket med mat när man pulvrar. Gissa vad jag såg igår på tv? Jo halv åtta hos mig och vad blir det för mat? Två matlagningsprogram. Smart? Inte direkt. Kan säga att jag aldrig brukar titta på matlagningspogram. Eller jo förresten brukar kolla på vad blir det för mat? Per Morberg är bara så läcker...grrrr.

Vågen är iaf snäll mot mig :) Rapport kommer på tisdag då jag kört en vecka. Har ett riktigt bra resultat på gång. Har inte riktigt bestämt hur mycket jag ska ner.....men blir nog 10 kg iaf.

Nu ska jag klä mig och prommenera till jobbet. Det tar ca 40 minuter. Idag är det ju riktigt varmt. Bara -6.8. Igår var det över -20. Då äre inte skönt. Men jag lär ju skriva ikväll när jag sliter mitt hår i vild förtvivlan.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16322

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!