Blogg gratis Logga in
Nuttridag 1
vickenickans | 10 Feb, 2009 | Huvudkategori | (549 Läst)

Jahaja då sitter man i skiten igen dårå. Jävla helvete att bara äta soppa. Fryser och kissar omvarannat. Jag behöver röka. Känner verkligen hur jag behöver det. Men jag VÄGRAR att väga som jag gör nu!!
Angående lchf så vet jag att det inte är någon snabb kur så. Men hade ju så stora förhoppningar när det gick så bra första dagarna. Tycker inte det känns bra att först gå ner 4,6 kg och sedan gå upp 4,1 kg. Då tappar det lixom poängen. Hade känts annorlunda om jag bara kanske hade gått ner 5 hg till under en vecka. Men att gå upp...vägrar! Ja jag tänker säkert alldeles knasigt men men....

Iaf så har jag funderat väldigt mycket idag. Värsta kicken att hitta kommentarerna på FL. Grymt!

Hade möte på jobbet idag. Träffade Anna-Lena. Vi kom överens om att helger är skit när man går på helfart. Men nu fixar vi detta en gång för alla!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16299

Saxat från famlijeliv!!!
vickenickans | 10 Feb, 2009 | Huvudkategori | (544 Läst)

"Kan också rekomendera att gå in och titta på vickenickans.bloggsite.se för att läsa om någon som lyckats fantastiskt bra."

"Hur bra o fantastisk att läsa som helst!!
Känner du denna starka tjej?
Blev så glad efter att jag nu streckläst hennes blogg tre kvällar irad och tror mig fått upp bra motivation!!!"

"Nej, jag känner henne inte
Men när jag var så där i funderingsstadiet kring XV så googlade jag och hittade den bloggen! Det var hennes förtjänst att jag började "

"Ja, vickenickans blogg är superinspirerande!"

Hmm hur coolt är inte det på en skala??? Jag är en snackis på familjeliv :)

Dags läget är iaf att jag gett upp lchf. Orkar inte med allt strul och bök med annan mat, dyrt blir det oxå. Började ju så bra med -4,6 kg på knappt en vecka. Sen har jag fortsatt ätit samma mat men ändå bara gått upp. Igår när jag vägde mig så var min viktförlust bara 0,5 kg. Då bestämde jag mig att det fick vara. Vet inte vad jag gör för fel. Så alla förståsigpåare som ska säga vad var det jag sa. Bespara mig det!! From idag så har jag nu valt fegisvägen :) Nutrilett! Eller fegis och fegis...men för mig känns det som en fegis väg. Hade trott och hoppats på att kunna äta mig i form. Så nu är jag i helfartsträsket igen. SUCK!!! Antar att jag än en gång måste ta tag i mitt bloggande på allvar igen. För nu ska dom där sluta röka kilona bort!! Thats it!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16296

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!