Blogg gratis Logga in
Tisdag.
vickenickans | 03 Feb, 2009 | Huvudkategori | (625 Läst)

Hade inte tänkt blogga nu men kände mig tvungen. Först vill jag säga till Anna-Lena att det var det bästa beslutet du tog!! U go girl!!

Jo det är väl säkert muskler, men det var iaf inte kul. Tror jag har ganska lätt för att lägga på mig muskler. Sen är jag ju heller inte måttlig när jag tränar. Det ska vara så tungt att jag knappt kan gå därifrån, då är jag nöjd. Nu har trenden vänt iaf. I´m going down!! Det är skönt. För annars är det så lätt att tappa sugen när det inte funkar klockrent. Fast har intalat mig själv som Skaldeman säger att man måste ge det minst tre veckor. Kör väl på det sen så får jag utvärdera. Gå iaf ingen nöd på mig. Äter mig mätt och hur gott som helst. Så jo allt känns mycket positivare nu.

Kotten..förstår inte riktigt vad du menar. Jag har inga 56 kg kvar. Jag gick ner 54 kg på ett halvår...så nu har jag några slutaröka kilon jag måste ta bort. Slutade röka innan jul och det gav mig nåra extra kilon.

Sen vet jag inte vad Sara menar med sin kommentar.Förstår inte varför du talar om för mig att det inte funkar med LCHF.Bara för att du inte klarar av att tänka så betyder det inte att vi andra inte kan. Läste länken du bifogade. Uppdaterad 29,03,2006. Du vet att endel har hänt på denna front sen dess? Vart vill du komma?!?!(Irriterad vart jag nu känner jag)


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16253

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!