Blogg gratis Logga in
Konstigt...
vickenickans | 01 Feb, 2009 | Huvudkategori | (818 Läst)

Dagens vägning resulterade i -2,8 kg denna vecka. Men lite konstigtär att under veckan så var jag uppe i -4,6 kg. Men slutresultatet blev baaara 2,8. Jag vet att det oxå är bra men varför har jag gått up?? Nån som kan svara på det? Har ju faktiskt inte fuskat en gång. Kan det vara att jag äter fööör lite?? Fast äter ju tre stadiga måltider som jag blir mätt på. Kan väl inte bara äta för ätandets skull.

Såg att det var en fråga om jag skriver upp allt jag äter...nej det gör jag inte. Tycker detta är bättre än xvs halvfart för att då tycker jag man inte gör nåt annat än äter. Blir riktigt dyrt med både annan mat och påsar. Inte nåt för en kommunanställd trebarnsmamma det inte.

Är det nån som kan lösa mysteriet med viktuppgången?? Kan det ha med det hårda träningspasset att göra??

Jag är fortfarande lika röd och fin.Sonen T som för övrigt fyllde 6 år igår frågade mig i morse när jag iförd endast trosor klivit upp: -Mamma, varför är du så röd??? Ja det kan man ju undra. Vaknat under natten av att det gjort ont när jag legat på mage. Är huvve dumt så får kroppen lida :) Fast nu är jag som ett vandrande julpynt....jag var så himla smart att jag rullade ner trosorna (hipsters) för att minimera det vita efter trosorna. Så att det brände under där bikinin brukar vara oxå. Så längst ner på magen har jag en röd fettvolang....lite längre upp nånting som ser ut som två röda långa julgranskulor.....snyggt?!?!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16227

Nattsudd!!
vickenickans | 01 Feb, 2009 | Huvudkategori | (512 Läst)

Nu har jag passerat 30 000 sidladdningar. Grymt! Vem hade kunnat anat det för ett år sen?? Inte jag iaf. Suttit och läst lite nu...alltså det är så man blir rörd till tårar varje gång man läser allt. Lycka!!

Livet känns klart mycket positivare nu. Ätit LCHF heeela veckan. inte fuskat en enda gång. Så jävla stolt över mig själv. Nu ikväll när familjen åt tårta och godis, då åt jag vipsgrädde med hallon och blåbär(tack för tipset!). Funkade ju bra det.

Fast ni som känner mig borde veta att jag inte kunnat hålla mig från att väga mig under veckan. Jaaaa jag erkänner, jag har vägt mig varje dag. Var och tränade på gymmet i onsdags med Marie och hennes syrra. Tog i som f-n, var laddad som bara den. Körde stenhårt. Solade efteråt oxå. Så himla skönt. MEN märker direkt ett stopp på viktnedgången när jag hårdkör så där. Får ta det lite lungt nu. Vill gå ner dessa kgn, sen ska jag börja deffa:) Rapporterar om vikten i morgon.

Idag tog jag en prommis till solariet, måste få lite färg. Färg fick jag. Knallröd!! Hela magen är illröd...har så ont att jag var tvungen att ta av jeansen. Suck! Att jag aldrig kan göra nåt med måtta. Tyckte inte 20 minuter lät så mycket. Tydligen var det fööör mycket. Hoppas det lägger sig tills på måndag för vad ska jag annars ha för kläder på mig på jobbet?? Morronrock?!?!

Var i tidningen igen i torsdag. Blir så grymt stolt över mig själv när jag ser det!! Ni borde oxå vara stolta, för ni har ju hjälp mig dit. Fast läget inte är som tidningen förtäljer i nuläget iaf. Men snart är jag där igen.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16223

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!