Blogg gratis Logga in
Depp!!
vickenickans | 24 Jan, 2009 | Huvudkategori | (682 Läst)

Nu sitter man här en lördagskväll.....allt annat än uppåt. Sonen T bråkar och slänger möbler. Snart kommer väl socialjouren och knackar på....herregud, vad trött man blir.

Mår allt annat än bra själv. Visst röker fortfarande inte, men det är väl det enda braiga just nu. Min vikt är allt annat än bra. Vågar inte ens väga mig längre. Mår så jävla dåligt över det. är väl flera faktorer som spelar in i hur jag mår. Främst är väl att jag inte trivs på mitt ena arbete. Eller inte trivs var väl fel ord. Snarare HATAR det. Jättejobbigt är det. Ska försöka ta tag i det på måndag.

Har iaf vart och tränat några gånger. Så sjukt roligt. Mår verkligen toppen av det. Måste bara få in det som en rutin.

I mitt förra inlägg var det nån som tipsade om LCHF...läst en heldel om det senaste veckan. I torsdags var jag och handlade och i morgon kör jag igång. En tanke som slog mig när jag planerade detta....nu måste jag börja röka igen eftersom jag inte kommer kunna kompensera det med godis eller sötsaker. Rätt dumt. För jag är egentligen inte röksugen. Måste hitta på nåt bra sätt att komma över det. Kan inte äta i stället för att röka. Eller kanske jag skulle äta en klick smör eller en matsked olivolja?? Det är väl i enighet me LCHF :) Snälla hjälp mig att koma på vad jag ska göra när suget sätter in??? Kan förresten nämna att när jag var med sonen J till doktorn när han brutit tummen. Var på akuten då.....så vare Doktor Dahlqvist som tog emot. The one and only Annika Dahlqvist. Hon är ju lite kändis i dessa sammanhang. Usch vad mina kläder känns obekvämt små, känns så väl att jag gått upp. Men nu ska det bort. Känns verkligen som att det är grejjen för mig. För att hålla på att rätta till allt med några veckors helfart det tror jag inte på. Man måste på nåt vis lära sig.

En rolig grej...var på bibblo förra veckan. Då frågade bilbotikarien om det var jag som vart med i tidningen :) Snart får jag vara med för att jag är den som gått upp 54 kg snabbast!! Positivt tänkande..jo tjena.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16154

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!