Blogg gratis Logga in
LCHF
vickenickans | 28 Jan, 2009 | Huvudkategori | (713 Läst)
Det finns hopp om liv!! LCHF funkar kanon. Känns så himla bra. Rapport om viktnedgången kommer på söndag...då har jag kört en hel vecka.
Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16184

Depp!!
vickenickans | 24 Jan, 2009 | Huvudkategori | (709 Läst)

Nu sitter man här en lördagskväll.....allt annat än uppåt. Sonen T bråkar och slänger möbler. Snart kommer väl socialjouren och knackar på....herregud, vad trött man blir.

Mår allt annat än bra själv. Visst röker fortfarande inte, men det är väl det enda braiga just nu. Min vikt är allt annat än bra. Vågar inte ens väga mig längre. Mår så jävla dåligt över det. är väl flera faktorer som spelar in i hur jag mår. Främst är väl att jag inte trivs på mitt ena arbete. Eller inte trivs var väl fel ord. Snarare HATAR det. Jättejobbigt är det. Ska försöka ta tag i det på måndag.

Har iaf vart och tränat några gånger. Så sjukt roligt. Mår verkligen toppen av det. Måste bara få in det som en rutin.

I mitt förra inlägg var det nån som tipsade om LCHF...läst en heldel om det senaste veckan. I torsdags var jag och handlade och i morgon kör jag igång. En tanke som slog mig när jag planerade detta....nu måste jag börja röka igen eftersom jag inte kommer kunna kompensera det med godis eller sötsaker. Rätt dumt. För jag är egentligen inte röksugen. Måste hitta på nåt bra sätt att komma över det. Kan inte äta i stället för att röka. Eller kanske jag skulle äta en klick smör eller en matsked olivolja?? Det är väl i enighet me LCHF :) Snälla hjälp mig att koma på vad jag ska göra när suget sätter in??? Kan förresten nämna att när jag var med sonen J till doktorn när han brutit tummen. Var på akuten då.....så vare Doktor Dahlqvist som tog emot. The one and only Annika Dahlqvist. Hon är ju lite kändis i dessa sammanhang. Usch vad mina kläder känns obekvämt små, känns så väl att jag gått upp. Men nu ska det bort. Känns verkligen som att det är grejjen för mig. För att hålla på att rätta till allt med några veckors helfart det tror jag inte på. Man måste på nåt vis lära sig.

En rolig grej...var på bibblo förra veckan. Då frågade bilbotikarien om det var jag som vart med i tidningen :) Snart får jag vara med för att jag är den som gått upp 54 kg snabbast!! Positivt tänkande..jo tjena.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16154

1 år!!
vickenickans | 10 Jan, 2009 | Huvudkategori | (775 Läst)

1 år har det gått sedan jag började med sopporna precis idag. Grattis till mig själv.

Ja hur är läget här då?? Jo jag är iaf frisk. Korsi taket. Vart frisk några veckor. Är väl kanske det enda positiva just nu känns det som. Kämpar med slutaröka och julkilona. Jag väger över 90 nu. Fatta!! Jävla skit. Mår piss över det. Jag vet att det är lätt att skylla på rökningen och julen, men faktum är att jag alltid brukar gå upp 10-12 kg när jag slutar röka. Att jag sen slutar till jul är ju ovanligt puckat. Så kanske ska jag vara nöjd att jag "baaaara" gått upp 9 kg. MEN jag har under veckan som gått lyckats motionera och ätit rätt så 2 kg är borta. Bara 7 kvar. För jag ska ligga under 85 kg. Tänkte först att jag skulle köra på helfart några veckor för å rätta till detta. Men samtidigt känner jag att jag måste lära mig att hantera detta...kan ju ionte bara köra helfart så fort jag är missnöjd. För missnöjd det är jag. Tänker på detta otaliga gånger i varje timme. Kollar spegel...ser hur magen sväller ut til gigantiska propotioner. Känns som jag väger minst 150 kg. Pratade med mina absolut allra bäst föredetta kollegor om detta. men dom sa att det inte syndes. Marie och Carlson. Tack. MEN JAG VET ATT DET SYNS. Ser det hela tiden. Kläderna har tom börjat bli för små. Jag blir galen. Men en bra sak är att jag var och tränade i onsdag. Riktigt jävla peppad att komma igång med det igen. Skönt. Hörs!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=16015

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!