Blogg gratis Logga in
Hmmm...
vickenickans | 07 Dec, 2008 | Huvudkategori | (688 Läst)

Ja man kan iaf inte säga attj ag är duktig på att uppdatera nu för tiden. Men jag är duktig på att julgrejsa :) Det är jag jätteduktig på. Maken tycker det borde räcka med hembakt nu. Han vet inte vad han pratar om.

Här rullar väl det mesta på som vanligt...ont i halsen igen. Suck. När ska jag bli fri detta?!?!? Vill ju börja träna nu jag. Vikten håller i sig. 87.0 kg. Inte alls som jag tänkt mig. Måste bli frisk så jag kan börja röra på mig.Vill börja forma min kropp så den blir snyggt deffad jue :) Men men...

En konstig grej som jag märkt med mig själv nu för tiden, jag som brukade vara en riktig degoman. Kunde lätt äta upp en hel pepparkaksdeg(köpedeg) utan problem. Nu smakar jag inte ens på degen. Sen snärtarna på bullar....mumma. Men nu...nää. Vill inte ha. Inte en enda gång smakade jag degen i går när jag bakade julbullar. Strange, men bra iofs. Sötsaker överhuvudtagen intresserar mig inte. Visst kan jag äta om det står framme men det är inte mycket. Grönsaker vill jag alltid ha till maten annars tycker jag inte den smakar. Vet inte vad som hänt men bra är det iaf.

Här hemma är väl det mesta som vanligt. Var till optikern med sonen E i fredags. Han behöver glasögon. Dom dyraste såklart. 2800:- God jul!! Tillbringade gårdagskvällen på akuten med sonen J. Spricka i tummen. 5,5 timmar tog det. Bommade finalen på SPI oxå :(

Fått reda på att det är många uppsägningar på gånghär i kommunen oxå. Så jag kommer nog bli arbetslös efter jul. Jag som kämpat så många år för å få en tillsvidaretjänst, som jag oxå fick 080808. Men nu är det slut med det säkert. Usch och fy man kan bli deprimerad för mindre. Skulle jag bli a-lös då skulle vi f-n gå i konkurs. Vi skulle ha 10 000:- mindre att röra oss med...VARJE MÅNAD!!!! Vidrigt!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=15701

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!