Blogg gratis Logga in
2008!!
vickenickans | 31 Dec, 2008 | Huvudkategori | (770 Läst)

2008 det var mitt år det. Det var då jag ägde!! Det var då jag fick ett nytt liv!! Det var då jag blev bäst :)

Iaf så har jag glömt att berätta att jag i julklapp fick en tavla med kommentarer från er läsare. Så himla fin. Ska se om jag kan få till en bild och lägga in här, så ni får se.

Annonsen har jag hittat. Gå in på http://annonstorget.st.nu/ där klickar ni på annonser från måndagen den 29/12 sedan klickar ni vidare på Jocks. Där finns jag :) Kul kul....

Nu ska jag gå och kolla klart hockeyn.

Gott Nytt År på Er alla!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=15911

Igår.
vickenickans | 30 Dec, 2008 | Huvudkategori | (678 Läst)

Var jag i tidningen :) Sundsvalls tidning. I en stor helsides annons för xv. Där var min före och efterbild plus en liten intervju. Häftigt!! Nu är det målet avklartat oxå. Hittar inte annonsen på nätet...så jag kan inte visa er den.

Ja julen då...kan ju säga att vikten inte är bra. Mycket att jobba på. Men jag har slutat röka. 1 januari äre en månad. Har aldrig varit så lätt att sluta nån gång. Vet inte om det är tack vare allt med xv som det går så lätt. Visst är jag röksugen emellanåt. Men då tänker jag bara till lite så går det över. Skönt. Duktig jag. Nu äre bara siffrorna på vågen som ska rättas till. Gick faktikst till jobbet i morse. Tog 40 minuter. Skönt. Nu ska jag jobba lite. Hörs.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=15886

Usch och fy!!
vickenickans | 16 Dec, 2008 | Huvudkategori | (706 Läst)

Här är allt annat än bra. Var hemma förra veckan oxå...är dunderförkyld. IGEN. Borde vara hemma nu oxå för det känns som jag har feber. Allt känns bara piss. Make H kommer inte få nåra stämplingspengar i dec. Han har nyss blitt arbetslös och stämplingen har inte kommit igång än. Lägg där till att min lön som jag får så har jag varit sjuk två veckor på. Blir inte mycket kvar. Tror det skulle bli kanske 2000:- över efter hyran och lånet. Hur blir det då med julklapparna vi har kvar att köpa, julmaten och alla räkningar. Plus att sonen E behöver glasögon. Dom kommer gå på 3900:- Hur går detta i hop?!?!? Det gör det såklart inte. Jag håller på att grubbla mig gråhårig. Fick idag dessutom veta att jag iaf får ha kvar mitt jobb i Januari ut. Har även slutat röka. Hur detta går ihop det syns på vågen. 89.6 kg!!! Allt känns så åt helvete så om ni bara det visste. Känns inte ens roligt att det är jul. Då fattar ni hur illa detta känns. Detta brukar vara min lyckligaste tid på året. Nu är allt bara SVART....SVART...SVART. Inte mycket som är positivt här nu. Att jag inte rökt sen 1 dec gör mig inte ens glad. Inget gör mig glad nu. Det som säger att man inte blir lycklig av pengar har fan aldrig vart utan pengar. Just nu skulle jag bli mycket lycklig av 20 000 på mitt konto. Så är det nån som har över...maila mig så får ni mitt konto ;)

Sara...maila mig gärna om du tror jag kan hjälpa dig. vicky_traderar@hotmail.com.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=15795

Hmmm...
vickenickans | 07 Dec, 2008 | Huvudkategori | (717 Läst)

Ja man kan iaf inte säga attj ag är duktig på att uppdatera nu för tiden. Men jag är duktig på att julgrejsa :) Det är jag jätteduktig på. Maken tycker det borde räcka med hembakt nu. Han vet inte vad han pratar om.

Här rullar väl det mesta på som vanligt...ont i halsen igen. Suck. När ska jag bli fri detta?!?!? Vill ju börja träna nu jag. Vikten håller i sig. 87.0 kg. Inte alls som jag tänkt mig. Måste bli frisk så jag kan börja röra på mig.Vill börja forma min kropp så den blir snyggt deffad jue :) Men men...

En konstig grej som jag märkt med mig själv nu för tiden, jag som brukade vara en riktig degoman. Kunde lätt äta upp en hel pepparkaksdeg(köpedeg) utan problem. Nu smakar jag inte ens på degen. Sen snärtarna på bullar....mumma. Men nu...nää. Vill inte ha. Inte en enda gång smakade jag degen i går när jag bakade julbullar. Strange, men bra iofs. Sötsaker överhuvudtagen intresserar mig inte. Visst kan jag äta om det står framme men det är inte mycket. Grönsaker vill jag alltid ha till maten annars tycker jag inte den smakar. Vet inte vad som hänt men bra är det iaf.

Här hemma är väl det mesta som vanligt. Var till optikern med sonen E i fredags. Han behöver glasögon. Dom dyraste såklart. 2800:- God jul!! Tillbringade gårdagskvällen på akuten med sonen J. Spricka i tummen. 5,5 timmar tog det. Bommade finalen på SPI oxå :(

Fått reda på att det är många uppsägningar på gånghär i kommunen oxå. Så jag kommer nog bli arbetslös efter jul. Jag som kämpat så många år för å få en tillsvidaretjänst, som jag oxå fick 080808. Men nu är det slut med det säkert. Usch och fy man kan bli deprimerad för mindre. Skulle jag bli a-lös då skulle vi f-n gå i konkurs. Vi skulle ha 10 000:- mindre att röra oss med...VARJE MÅNAD!!!! Vidrigt!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=15701

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!