Blogg gratis Logga in
Då vare dax igen då!!
vickenickans | 17 Aug, 2008 | Huvudkategori | (667 Läst)

Min morron har hittils bestått av kaffe och vatten. Idag ska jag börja med pulver igen. Ska ta bort dom sista kilona. Har drömt i natt om att jag tjuvåt hela tiden fast jag skulle pulvra. Inge bra. Känner att detta kommer bli tufft nu. Men det ska gå. Vågen visade i morse 85.8 kg. Jag kommer lägga sluta rökaplanerna på hylla nu. Kan inte fixa helfart utan röka. Det går bara inte. Känns bra än så länge men mitt inlägg som jag säker kommer behöva skriva ikväll lär va allt annat än positivt. För å inte tala om morgondagens inlägg :)

C och Nella: Tack! Hoppas vi kan stötta varandra nu :)

Marie: Hur du än beslutar så önskar jag dig lycka till!!

Pauline: Tack. Nej jag har inte gjort nån bukoperation än. Får se hur det blir när jag är helt klar. Men det känns som att det kommer behövas bli en. Jag körde totalt 21 veckor på helfart. Men fuskade och åt kanske 5 gånger under dessa veckor.

Heidi: Tack. Nä jag vet det finns inte mye info på nätet. Tanken deras är väl att man ska gå dit för å bli "frälst" :) Det går ut på att man äter 3 måltidsersättningar om dagen. Sen massa vatten oxå. Man lyssnar på mentalträning på skiva. Försöker röra på sig ibland :) Det är ganska dyrt oxå. En veckans pulver kostar 499:- sen tillkommer medlemsavgiften en gång i månaden oxå. 600-900. Beroende på vilken kurs man valt. Men jag lovar. Det är värt pengarna :)

M: Nä jag är inte säker på att jag gått ner mest. Vet du nån som gått ner mer??

Lena: Kämpa vidare. Du klarar det.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=13965

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!