Blogg gratis Logga in
Teflonminne...
vickenickans | 13 Jul, 2008 | Huvudkategori | (731 Läst)

Det var ju det jag oxå skulle skriva. Har faktiskt inte vägt mig under hela semestern. Inte riktigt vågat. Har ju blitt både endel öl och annat onyttigt. Lägg dessutom till lite motion. Hade väntat mig värsta resultatet. Men vågaen visade bara 83.9 kg. Jag började äta vid 80.4 kg. Så den lilla viktuppgången får man nog vara nöjd med. Ca 3 kg är ju bara vätska. Så jag känner mig nöjd. Känns faktiskt som jag kommer att fixa detta med att hålla vikten oxå.

Nu tror jag inte det var nå mer jag skulle skriva. Ha det bra!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=13663

Då vare dax igen då :)
vickenickans | 13 Jul, 2008 | Huvudkategori | (592 Läst)

Hade en dejt med löpbandet i går igen. Sprang 1,5 km. På hastighet 12!!! Iaf en liten bit :) Nya rekordtiden är 8.41. Inte illa att förbättra rekordet med 3 minuter på en vecka. Tur att det är OS snart. Tror jag ska va med :)

Var på gymmet idag oxå men sprang inte. Körde ben och då orkar man inte springa sen. Sen for vi hem och städade, grymt skönt nu när det är klart.

Addis...näää tror inte det. Vem ska va med barna då??


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=13662

Nytt rekord!!
vickenickans | 10 Jul, 2008 | Huvudkategori | (648 Läst)
I går var jag och sprang igen. På hastighet 11. 1,5 km på 10.07. Såå när att fixa det under 10. Men det blir det nästa gång. Hade tänkt åka idag men har lite ont i halsen så det får vänta. Men nästa gång blir det under 10 minuter :) Sen är nästa mål att orka springa 2 km. Det ska jag klara innan sista juli.
Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=13632

Plötsligt händer det...en uppdatering :)
vickenickans | 07 Jul, 2008 | Huvudkategori | (685 Läst)

Tiden bara rinner iväg och jag hinner lixom inte med bloggningen. Fick en fråga om vad rekordet ligger på och det är 52 kg. Det ska jag slå...ska köra några veckor på helfart sen.

Imorse var jag på gymmet. Har vart på väg länge men det är alltid nåt emellan. Det är sååå underbart att stå där vid dom stora speglarna. Kan fortfarande inte fatta att det är jag. Men det är det. Iaf så tänkte jag att jag skulle testa löpbandet...my nightmare. Började lite snällt på hastighet 7. Gick ju bar...jag var inte ens varm!! Förut sprang jag på hastighet 6 och var då typ halvdöd innan det gått två minuter. Du kuta jag som om det gällde livet. Hastighet 8...9...10 sen sprang jag utav h-vete. Adma Tenstas My cool i lurarna. Shit vad det gick undan. Alldeles lycklig var jag över hur lätt det gick. Sprang iaf 1.5 km på 11.34. Hade gått bättre om jag öst på från början men visste inte att jag kunde det :) Hade lust att ropa på karln som tränade samtidigt för att visa nån iaf att jag kan SPRINGA!! Ska försöka slå 11.34 i morgon!

Men nu ska jag sova...ha det!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=13579

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!