Blogg gratis Logga in
Äntligen en uppdatering!!
vickenickans | 15 Jun, 2008 | Huvudkategori | (905 Läst)

Hinner lixom inte med mig att uppdatera nu för tiden. Sen känner jag väl heller inte lika stort behov av att blogga heller. Nu när jag nästan är i mål.

Så vad har hänt under veckan då?? Jo i måndags var jag och tränade för första gången. Det var helt sjukt roligt, som jag har längtat :) Innan passet så frågade ledaren Carina om hon fick säga något om mig. Klart hon fick. Så när alla stod och skulle värma upp så välkommnade hon mig så här...Åssa vill jag hälsa en gammal men mycket mindre medlem tillbaka. Ni kanske inte känner igen henne men Vicky är tillbaka. 51 kg lättare...på 21 veckor. Alla vände sig mot mig...sen kom värsta applåderna. Det kanske var 30 pers där. Det kändes helt overkligt. Men såååå roligt. Passet jag var på heter Pace och är som cirkelträning. På varje station märkte jag skillnad. Endera för att min kropp var mindre eller så för att den var lättare. Men det var helt underbart roligt. Under passet blev även min tidigare värsta fiende min bästa vän. Jag har verkligen HATAT den stora spelgelväggen som är i lokalen. Hatade att se mig själv där. Nu ÄLSKADE jag att titta på mig själv. Fatta hur snygga jag är!! Värsta grejjen. Blir bara så lycklig varje gång jag ser mig själv. Helt overkligt. Kan även tillägga att jag fick grym träningsvärk. Men det var det värt.

Veckan har flutit på bra med maten. Men har lite svårt att äta så mycket. Både mat och soppor. Har dock stått helt still med vikten. Har kanske fuskt lite oxå. Men jag njuter av att äta. Egentligen borde alla göra nån sån här reningskur för att verkligen uppskatta maten, inte bara kasta i sig. Nu när jag äter igen känns det helt overkligt att jag levt på bara soppa i 21 veckor. Helt sjukt. Hur klarade jag av det?? Egentligen. Fattar inte det. Men jag mår underbart just nu. Jag njuter av livet som jag aldrig gjort förr. Överallt jag kommer så får jag komplimanger.

Var på dop i går och min morbror kom fram och kramade om mig och berömde mig. Så himla roligt.

En sak som är mindre roligt att nu börjar det bli inge snyggt på min mage. När jag böjer mig fram så hänger det värsta skinnpåsen. Blir som att magen viker sig dubbelt vid naveln. Kanske man skulle fundera en gång till på op.

Fick en fråga i en kommentar hur lång jag är. Jag är 175 cm.

Fick en annan fråga i ett mail som jag inte hunnit svara på. Hur jag blev överviktig. Kan börja med att säga att jag alltid gillat mat. Sen när jag flyttade hemifrån så kunde man ju börja äta vad som helst när som helst. Grattis till dina första 20 kg!! Sen blev jag gravid. Vägde 100 kg då. Gick upp 20 och efter jag ammat klart stod vågen på 117 kg. Gravid igen 119 kg och upp till 130 kg. Sen ner till 119 kg igen. Sista graviditeten vägde jag 131 kg. Åsså ner till 120 kg. Då är det ju bara sååå synd om mig som var fet så då kunde jag äta ännu mer. Sockerberoende bigtime. Var som mest uppe i 135 kg!!! Sen började jag träna och verkligen vilja ta tag i mina viktproblem. Gick till läkaren och fick testa mediciner. Xenical, Reductil och Acomplia. Inget funkade. DESPERAT!!! Läkaren pratade om magsäcks operation. Mådde skit. Sen efter mycket tröstätande och måååånga tårar så hjälpte mina föräldrar mig med den ekonomiska biten för att kunna gå med i xtravaganza och här är jag nu. 80 kg och on top of the world. Jag mår som en prinsessa nu. Ni kan inte ana hur bra det känns. Alla ni där ute som har funderingar på att gå med. Gör det!! Det funkar. Kanske inte så att jag har fixat detta med hjälp av xtravaganza. Men jag har iaf ätit deras soppor. Men sen är det inte mycket mer heller.

Nä nu ska jag gå och spegla mig. Ha det bäst för det har jag!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=13328

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!