Blogg gratis Logga in
Resultat!!
vickenickans | 21 Maj, 2008 | Huvudkategori | (941 Läst)

Det är i skrivande stund bara tre tappra som lämnat in resultat.

Linda A 107 882

Jenny 79 190

Maria R 73 953

Ulle 67 635

Detta gör att Linda A leder med totalt 209 278 steg. Grymt jobbat Linda :) Det går bra att rapportera in under veckan oxå så lägger jag till.

Idag har jag vart hemma med lilla T som har haft hosta. Var till Birsta en sväng. Köpte nya jeans på Cubus för 199 :- Skitsnygga. Köpte 42..dom satt bra. Men hade kunnat ha 40...om det funnits. Men jag är nöjd och snygg :) Köpte nåra nya leggings oxå. Vill ha till mina kjolar.

Fingret mår bättre utan medicin oxå, tack och lov. I morgon är det väg dag och jag tror det blir ett riktigt bra resultat.

Det känns så himla overkligt att jag snart är klar. Jag ser ljuset i tunneln. Så himla nära nu. Känns så grymt skönt att ni anar inte. Det har varit en otroligt jobbig resa. Fylld med tuffa hinder som jag klarat av( dom flesta iaf ). Jag har under denna resa gråtit av hunger och av vilja att ge upp. Jag har klivit över gränser jag aldrig trodde jag skulle klara. Att väga tvåsiffrigt...det var stort!! Jag har även gråtit av lycka. Lycka över att få ett nytt liv. Lycka över att kunna ärva kläder från min smala syster. Lycka över era underbara kommentarer och peppning. Sugit åt mig av alla som sett på mig vilket förändring jag har genomgått. Å snart snart är jag i mål. Det känns overkligt. Lika overkligt som att denna smala snygga kropp är min. Jag har även fått en otroligt vacker mage. Alla bristningar blir så fina när allt fett försvinner. Men bäst av allt. Jag har fått två stycken jättefina, vackra, sexiga och lååååånga bröst :)

Nu ska jag sova...gonatt!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12980

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!