Blogg gratis Logga in
Rensat och klart.
vickenickans | 17 Maj, 2008 | Huvudkategori | (546 Läst)

Så där ja. Då var garderoben tömd på alla förstora kläder. Vilken kick! Tänk att prova kläder som jag förra sommaren inte ens kunde ha och nu rasar dom av mig. Tror jag provade allt. Typ två kassar. Stackars maken fick bara sitta och se intresserad och förvånad ut :) Nää fy fan vad skönt på ren svenska!!! Aldrig mer jag säger ALDRIG mer ska jag köpa kläder i size tält.Wow jag är alldeles lycklig.

Kharin...Du är så duktig och kämpar på trots allt. Hoppas du känner mina tankar till dig. Är inte så lite avis på dig som ska börja äta. kan tänka mig att du är som ett barn på julafton. Hoppas din resa blir bra. Att du får annat att tänka på. Styrkekramar till dig Kharin....

Carlson...Så fort du har tömt det och städat ur det. Jag har ett i källaren oxå om du vill ha lite mer privat :)


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12927

Lördag.
vickenickans | 17 Maj, 2008 | Huvudkategori | (549 Läst)

Idag kom min snälla syster förbi med en present åt mig. Hon hade vart på stan och hittat en bikini:) En jättefin. Satt perfa. 80 B i överdelen och 40 i byxorna. Min förra bikini som inköptes ifjol hade storlek 100 D och 50/52 i byxorna. Liiiite skillnad då :) TACK SYSTER!

Nu har jag bestämt mig...tror jag :) Jag ska köra helfart iaf maj ut. Tror även att jag ändrat målet. Jag ska gå ner 7 kg till. Det innebär att jag kommer landa på 79 kg. Det känns bra. Sen får vi väl se om det försvinner nåra kgn till. Dom sista 4 kgna får väl försvinna när jag går på halvfart i juni då. Det borde gå. Det ska gå.

Idag har jag beställt mer kläder från H&M. Så sjukt roligt att beställa nu. Blir dyrt, men det är jag värd :) Jag behöver ju kläder. Kan inte ha nåt sen förut. Nu ska jag rensa ur garderoben på alla förstora kläder!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12925

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!