Blogg gratis Logga in
Mera funderingar....
vickenickans | 15 Maj, 2008 | Huvudkategori | (776 Läst)

Tack för era ord. Min viktcoach vet jag inte om jag kan få hjälp av. Hon läser mest bara innantill ur boken känns det som. Men kanske jag ringer i morgon för att rådfråga nån annan där.

Ulle... Äta mer omega3?? Hur mycket mer då? Jag äter redan 6 tabletter om dagen. Ska höra om det oxå.

Syster... Tanken min är att om jag går över på halvfart så kommer jag inte gå på helfart igen. Då går jag på halvfart dom sista kilona. Om det blir 11 eller 7 vet jag inte. Lutar nog mest åt att det blir 7. Känner inte som att jag vill bli hur smal som helst. Blir ju inge kvar av mig. Tror heller inte att jag kommer bli missnöjd eller ångra mig, för jag har gjort det så jävla bra. :)

Tror jag har ätit 4 eller 5 gånger på 128 dagar. Förstå hur länge det är. Jag hade julgranen kvar när jag började med xv. Innan tjugodagknut. Om jag går på halvfart sista månaden så kommer jag ändå gå ner. Kommer kunna träna oxå. För nu vill jag börja träna igen. Kan ha 40 i byxor :) Fick faktiskt ett par jättefina byxor i går i just 40. Dom satt perfa.

Detta är svårt.

Känns heller inte som nån hormonsvacka. Visst klarar jag av dom sista veckorna på helfart om det är så. Jag är så jävla tjurig om jag vill. Men jag vet inte om jag vill längre. Jag vill känna mig full av energi. Jag vill orka röra mig. Jag vill inte tappa mer hår. Jag vill grilla :)

HJÄLP!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12905

Vägdag nr 18!
vickenickans | 15 Maj, 2008 | Huvudkategori | (1273 Läst)
Idag var ingen rolig vägdag. Bara minus 1 kg. Så min nya vikt är 86.9 kg. Ett totalt minus på 44.5 kg. Undrar varför det bara blitt ett kg. Kan det vara för att jag gått så mycket?? I början av denna resa medans jag fortfarande tränade så hände det att det stoppade av när jag tränade. Har även blivit så förut...som ett tag när jag körde gi. Ju mer jag tränar detso mer still stod vågen. Borde ju vara tvärt om egentligen. Känns inget roligt. Hade väntat mig ett större minus när jag gått så mycket. Inte heller är det nån mens i sikt så det kan inte vara det heller. Usch. Jag börjar bli så in i helvetes trött på dessa soppor nu. Maken börjar bli orolig att jag ska bli fanatisk snart :) Funderar faktiskt på att gå över på halvfart. Men samtidigt känns det som att jag sviker mig själv då. Men å andra sidan vet jag inte hur mycket till jag eg vill gå ner. Hade ju sagt att jag skulle ner 56 kg. 11.5 kg till. Men blir det nåt kvar av mig då?? Men vill fortfarande slå 52 kg(det är rekordet på xv här). Då är det bara 7 kg kvar isf. Borde ändå kunna gå rätt fort med halvfart. Känns som att då kommer jag iaf att orka träna för det vill jag. Hjälpa mig ni kloka människor, vad ska jag göra???
Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12902

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!