Blogg gratis Logga in
Lördagkväll...
vickenickans | 10 Maj, 2008 | Huvudkategori | (549 Läst)

Igår var Jane och jag på Sound Of Music...det var riktigt bra. Skitbra faktiskt! Som jag sagt så hade jag som mål att ha min jeanskjol på mig och det hade jag. Snygg var jag. Men värst var att jag hade ingen jacka att ha på min, så jag lånade sonen Es jacka. Han är snart 11 år...den var lite kort i ärmarna men jag kunde ha den! Hur crazy känns inte det då??

Idag har vi vart nere vid älven och grillat. Underbart väder har vi haft här idag. Låg i behå och shorts och solade. Gjorde kycklingwok åt familjen, själv åt jag en chokladsoppa. Gott gott. Känner mig så stark nu....jag tänker inte ge mig. Dom sista kilona ska bort. Vill inte fuska. Tvekar tom om hur jag ska göra när jag ska gå på Rod Stewart. Är det verkligen värt att äta då?? Jag kommer vara väldigt nära målet då. Tveksamt om det är värt det...borde ha kanske 6 kg kvar då och om jag äter då är det 3 veckor i stället för 2 kvar. Får fundera på den.

Idag är det precis 4 månader sen jag började mitt soppliv. Jag SKA vara klar innan jag firar 5 månader. Det blir till å gå utav h-vete!! Är riktigt sugen att köra ett aerobics pass nu...kanske jag testar till veckan. Vi får se.

Sen vill jag även säga att jag tycker ni ska kolla in mina länkar. En massa andra roliga bloggar att läsa!

Kanon att team Cans vann körslaget.


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12843

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!