Blogg gratis Logga in
Imorgon kör vi....
vickenickans | 06 Maj, 2008 | Huvudkategori | (1543 Läst)

From och med i morgon så går vi så det ryker om skosulorna. Självklart är det ok att haka på senare...men då gäller det att gå ikapp :) Vi blir 9 stycker och tio om Marie hakar på, vilket du borde göra :) Det blir totalt 25 dagar. 300 000 steg var. Funderat mycket på detta idag jag. Om man antar att alla går 12 000 steg om dagen i 25 dagar, och varje steg är ½ meter. Då kommer vi under dessa 25 dagar att gå så långt som från Haparanda till Göteborg. Men om Marie är med då går vi sträckan Haparand till Lund. Förstår ni hur långt det är??? Och efter som vi alla är vinnarskallar och tänker på vår hälsa så kommer vi så klart ännu längre. Ska bli riktigt roligt att räkna ihop allt sen. Då kan vi ju även rapportera veckovis. Alltså inrapportering är på tisdagkväll. Inte söndag som jag sa förut. Rapport sker till min mail vicky_traderar@hotmail.com.

Lilla E/Elina...förstod ändå att det var du :)

Kim...Tack! Du är rätt fin själv mamma å allt som du blivit. Hoppas allt är bra med er och att lilleman mår bra. Grattis till sonen!!

Anna O..vad kul att du oxå bloggar. Ska genast lägga till dig i länkar. Självklart kan man väl omvandla cykling till steg. Hittade en site där man kunde göra det. http://www.stegraknare.se/omvandla

Nu känns det som att det vart ÄNNU roligare att blogga. Alltså vi är sååå himla braiga att vi borde få vara med i ett repotage i Allers eller Hemmets Journal eller nåt :) Tänk er rubriken..."Xtravaganza tjejerna gick från Kiruna till Ystad på 25 dagar" (vi kommer att gå så långt det är jag övertygad om) Det förutsätter att alla 10 går 13 900 om dagen. Piece of a cake eller?!?!?


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12795

Wow vad roligt!!!
vickenickans | 06 Maj, 2008 | Huvudkategori | (583 Läst)

Vad roligt att så många är på utmaningen. Tänkte mig såhär. Om vi kör maj ut. Det blir 312 000 steg, ca 18 mil med min steglängd. Rapporteringen sker här i min blogg. Om alla mailar sina veckans resultat till mig på söndag kanske?? Så lägger jag ut ställningen på måndagen. Min mail är vicky_traderar@hotmail.com. Eller har ni några andra ideer??

Jane...Jag tolkar det som att du är på :)

Kharin...Du kanske inte behöver gå så mycket. Jag vill junte att du går ner för fort hehe...Jo klart du ska va mä.

Linda...Du har inget annat val än att va mä!!

Marina...Kul att du är nöjd med den. Maila mig på söndag.

Jenny...Ja eller så börjar du räkna i nåra dagar först :)

Anna O...Lycka till idag!! Nu ska vi gå...

Ulle...Limma fast den du :) Maken frågade mig igår...måste du sätta fast stegräknaren på trosorna?!?! Klart jag måste!!

Elina...Vad skönt att det känns bättre nu. Tänk att jag inte heller tänker förlora...vare sig vikten eller stegräkningen. :)

Ulrika...Välkommen till ketosens underbara värld. Kul att du oxå är på!!

Vore himla roligt om vi sedan den sista maj kunder räkna ut hur långt vi har gått. Vi borde typ lätt klara av att gå till Malmö eller nåt. Härifrån Sundsvall räknat då. Det här blir kul. Men jag vill varna er först...jag ska vinna :) Verkligen kanonkul att så många är på. Nu går vi runt jorden tjejjer. TIllsammans är vi starka!!!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12788

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!