Blogg gratis Logga in
Lördag kväll!
vickenickans | 26 Apr, 2008 | Huvudkategori | (639 Läst)

För att börja svara på lite frågor då :) Jag är 175 cm lång. Jag heller inte börjat fundera på hur jag ska gör där i maj. Men lär väl börja trappa upp lite nåra dagar före. Sen ska jag fortsätta äta tills den 29de. Fyller nämligen år den 28de maj och då tänkte jag äta oxå :) Carlson, min kollega har skrivit i vår kalender den 28de att Lundan ska äta :)

Sen vill jag än en gång tacka för alla underbara kommentarer. Jag har sagt det förut. Men det tål att sägas igen. Era kommentarer gör att jag fixar detta. När det är tungt brukar jag läsa dom och det hjälper alltid. ALLTID. Ni är underbara!!! Ingen nämd och ingen glömd.

Idag klev jag upp tidigt...redan klockan 8, vilket är tidigt för mig en lördag. Sen packade vi väskorna och drog ner till Lövudden. Hade med Murrikkan och pytt, hade gjort pinnbröd oxå. Hade även med en chokladsoppa. Eldade och lagade mat. Jag drack kaffe och soppa...samt en massa vatten. Solen sken en liten stund bara, sen började det blåsa. Då var det bara att elda lite till :) Mitt mellannamn är pyroman :) Skönt var det iaf att komma ut och göra något, fast det var tungt att se dom andra äta. Men jag klarade det. Huvvesaken det.

Familjen åt gratäng och file till middag. Make H var så snäll så han avstod vitlöksmorötterna när han veeet att det är dom jag faller för. Kvällen har ändå vart tung. Sååå sugen att äta. Men jag har inte gjort det. Det är tack vare dig Kharin....jag vill vinna :) Sen så är jag sååå himla nära 40 kg nu så jag vill inte fuska.

Ska faktiskt erkänna en sak....jag har så förtvivlat svårt att låta bli att inte väga mig. Väger mig nästan varje dag. Jag vet att det inte är vad man ska göra, men jag gör det ändå :)

Lille T har just gått och lagt sig nu...han lyssnar på julmusik...är han mammas kille eller vad?? Julmusik är sååå avkopplande. Love it.

Sen så har jag faktiskt köpt en present åt mig själv oxå...en omron walking style. En lyx stegräknare. Det tycker jag är värd :) Den borde komma på måndag typ.

Oj vad långt det blev idag :) Tack än en gång för allt ert stöd. Tror jag har bestämt mig för att lägga ut före och efter bilder när jag är klar. Inte riktigt bestämt, men nästan ;)

Jag hoppas verkligen Team Cans vinner körslaget.

Gonatt!!


Trackback URL: http://www.bloggsite.se/trackback.php?id=12661

Om: 32....gift....mamma....glad.... snäll....SMAL....skitduktig tjej med GIRLPOWER!!!